Skip to main content

27/7/11 (Wednesday)*Last KOKO Day's*

Just now feel like want to update my blog. Suddenly, tonight a lot of people chat and walling with me at Facebook :D I should be proud but I'm already exhausted enough. I have a story about my school for today, I just woke up from my bed at 7.20AM then I reached school at 7.59AM by using a car. 
The teacher already told us, today had Aerobic Exercises, *ok finee :D* but I don't realize the instructor is Sis ShaSha and Sis Umi and one more of their friends *watevee* =)
I prefer to --->(Skip my story) Zarifah had ordered the name who was made from a rope, then she gave to the both Sis. Not jealous but just a liltle bit. I guess. Btw, I'm just fine =)(= 
Today, everywhere I walk I will saw Sis, at the canteen, gym, street walking and other. It's just want to make me Laugh Out Loud *LOL* xDxDxD *aches hit*
A lot of people now say I'm a hot *guy*. Actually its not true, because wrong gender! xD! My gender is a female! *LOL* Nice and a good funny story! But who's cares?? Someone gone a *puke* xD
______________________________________________
Let's the story begins,, now, yesterday I slept at 2.00AM, I thought it was just fine but when the teachers are teaching, my eyes look sleepy. Luckily, I'm not the person who's loves sleeping in the class not like my friends. The most significant when History lessons. 
I don't know why.... But then I just fine :D When the break, I company one of my friend go for her prayer, just done all break, I ask Zarifah *do you see Sis ShaSha?* then she replied *just now I eat with her at the same table :D* (in my heart just =.='') -NeverMind-







The End by NurSab Yoseob:]

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D