Skip to main content

*Just Fine In School* Thursday 28/7/11

Ok, now want to update again for my blog! Emm, ok, let's start when I reached to my school. When I reached the school, I saw in the hall were very crowded. Then I thought others school come to my school *again* but it's wrong. In the hall, had form 4 student, it's was a programmed for them to choose a college for their future.
That's I not mind at all, but suddenly it's happening. Guess what!! I saw Sis Sha and Sis Umi!!! xD xD xD . Unbelievable right? hahahaha. I'm not scared anymore to  
Sis Sha, now I'm just fine! hahaha. I also able to talk with her!!
xD Cannot believe it!!
______________________________________________
Every Thursday will enter 4Sc2 class. As usual we didn't use the class because we have to enter the laboratory *Science Subject* but today we use the class until the Science lesson end, about 1 hour I guess. I really excited about that!! =]
In my class has one sis, her name is Sis Liyana. She didn't come to school about two days! Seriously I miss her :'(  Emm, what I can do?? Never mind !! Really feel want to meet her!! Please come back to school!


______________________________________________
 
Hehehe, on that time i really hyper active dude! Can't to say anything and nobody can't stop me!! But the active lost when I totally exhausted because I just ran from the Library to the Hall! Exhausted man!! My the only water I have is just a can of 100Plus! Truly, need water but then I'm fine!!
When the Sivik lesson, I just shut up at my own place, my friends said *are u okay? me, just fine, exhausted lil bit. MyFriends, hahaha, good for u!* xDxDxD But not too long, suddenly my energy come back! OMG! Unbelieveable!!!
When the PJK started, I thought I can't get A because before this also never got A's. xD But suddenly it surprising me! I got an A's!! Wa-La-We!! I<3 it.
All my Segak Test completed enough! Hehehe. It's still got a few minutes left, so I didn't know what should I do, then I went to Kugashini and Malda then cheer them up because them complaining *boring*. So I told a story about a ghost stories it was *Karak*. I thought them will fear but I'm wrong, they were laughing, hahaha, really weird-o. But, emm I don't mind even because my style delivered the story in a funny way=] Thanks for laughing! =]
The End by Nursab Yoseob=]

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D