Skip to main content

All About You *Saturday 6/8/2011


You're too nice for me :D I fall in love with you as friends :D


I has a such as nice friend, her name is Shaidatul Amiera. Cute her name :D  I like it mann :)) 
I know her by Reixi,, so cute :)) lovely person ever i see :) She also pretty for me :)
I think she the best friend ever in my life :D
We be the best friend :))
I do to be your bestie !!!!
______________________________________________

Next story about my lovely sister :)


I know her this year through the table xD funny :D I can't believe it :)
Just know her like that :) Actually, Sis Liyana was my mom ex-student :) Then, I know,, but still didn't recognize her :)) Lovely meet up :D 
I guess want to meet her at one place but too scared to say :))
Btw, I think want to ask her to see my blog, but she already read my blog xD
hahahahahahhahahaha xD
______________________________________________

One more person that I love :)) It's Linda her name :))
She do love sketching :)) I love all of her drawing :))


That girl in this picture are soo cute :) Just like her :)
I do love her :DD
Her friends call her Damo :)) Just like Dommo right?? hehehe :)) I should call her Dommo next time xD
Don't get angry okay ??
Love You !!!
Post by NurSab Yoseob =]

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Underground

Assalamualaikum,

And hai... Lama sangat tak update since dah grown up ni kan.. Lolzzz

So, the topic today is "Underground". Why? Tajuk is kinda weirdo... Sebab manusia macam saya dan kita semua ni mudah lupa diri...

Saya cakap pasal diri saya jugak. Kekadang saya sendiri lupa diri... Apa itu "Underground"? Let me tell you.

Before you grow up like now.. Can read my blog etc, you have to learn it right? Its not an easy job to teach from zero to hero (macam CoC lak)

Ingat balik, masa baby siapa ajar korang merangkak? Lepas merangkak kita berjalan slow slow... Siapa tolong? Yess our parents or maybe orang lebih dewasa dari kita (and ofcoz dia tahu jalan)

Faham dah maksud "Underground"?

No????

............

Okay... Let me help you untuk fahamkan apa maksud dia...

"Underground"

Lebih tepat "Dari Bawah"

Apa diaaa....

Macam korang nak buat bisnez, then korang takde modal... So korang minta modal kat sesiapa yg ada duit untuk jadikan modal... L…

Delete Conversation

Aku sedar sesuatu yang selama ni aku tak sedar. Dan aku dapat rasakan benda ni yang selalu menghantui diriku ini.
PAST masih hidup pada zaman yang dah lepas
kenapa? sebab aku jenis susah delete kenangan sebagai contoh chat orang. itu yang paling aku ingat. even, kalau kat mesej 'sms' sekalipun memang aku akan screenshot then save dalam lappy.

Tapi, ada baik buruk dia.
Baik : Aku boleh teringat balik zaman dulu, apa yang berlaku masa tu. Mesti benda tu kelakar dan penting sebab tu la aku sanggup screenshot.
Buruk : Kalau benda tu dah tak berlaku pada masa sekarang. Kau teringin sangat "seseorang" yang selalu ada dengan untuk sentiasa ada dengan kau. Tapi malangnya, semua tu dah berlalu.

Jadi, aku ambil keputusan yang sangat berat iaitu delete semua chat yang dah tak berkaitan dengan diri aku dan mereka. Kalau dulu, nak beli or tukar telefon baru sangatlah susah sebab sayangkan chat yang ada kat whatsapp tu ha. Kalau wechat takpe la sebab memang jenis simpan data chatting…