Skip to main content

do i care?? -,-

Finally, dapat juga mix bahasa and igtkan nk buat shortform je :) tp klaw tak fhm pandai2 la kan :)
ok ,, aku ada ramai kawan since aku masuk 2Arif,, ok la gak masuk klas pandai tp yg aku peliknye mse aku kat klas 1Arif aku just rapat dgn Diyana and Ummi saja :/
ok actually aku mmg ada byk sgt prob tp aku tak penah bgtahu sesape pun sbb aku rse dorg tak bole fhm aku :)
tak kesa la klaw nak tahu ke tak tp aku really dah boring dgn kau !!
mse aku nk update blog,, mmg laju la aku typing,, none stop,, myparents kluar then aku ade dgr kerete kat halamn. ok laa fine tak kesa tp tetbe je abg aku masuk bilik, aku tnye dorg asal nan kau ni? then dorg ckp dah kantoi nan parents aku.. dorg tu ckp je nak solat terawih tp melencong, sape je yg tak marah kan? lepas dorg dah kne mrh nan parents aku, dorg marah aku plak.. cm shit je :/ aku pun kne kot!!! mmg aku bengang gile la kan :( dorg slhkan aku sbb aku tak kol ckp ayah kat mane and watsoeve.. ade ke aku kesa?? aku takde kedit pun kan ??
akk angkt aku send msg pun aku tak reply ni kan lg nak kol kau.. ape cite doh?
lain kali klaw slh kau jgn slhkan org lain bole tak?? mmg gedik la kau !!
abis parents marah abg aku , dorg bknnye takut pun,, die siap kol awek die lg tell masalah die :(
tahu tak kau tu sucks?? nape la aku ade abg? cam shit je klaw ade abg,, lbh baik aku takde abg..
tgk tu,, aku nak cite psl lain tetibe je cite pasal korg..
tu maksudnye aku sumpah bengang gile babi dgn kau la sial !!!!
for ur information  ni mmg first time aku mencarut kat blog xD sori la ok :)
______________________________________________
aku dah malas nak fikir, korg fhm ke tak aku dah tak kesah langsung,, seriously kat rumah aku tensyen sesgt so kt skola je la aku bole enjoy puas2 :) aku harap korg fhm kat aku :D
kat skola mmg enjoy gile! kje rumh tak siap, tade mood kat klas,, mmg best la aku ckp kat korg :D
mlm ni tak bole pakai intenet spatutnye,, tp aku ckp aku nk buat folio :)
tp tak buat2 pun sbb aku tak tahu laa :( igtkan nak siapkan sebelum exam,, lastly jd cmni lak die :(
mmg shitlaa aku ckp,, aku betul2 nak info psl folio,, tp asl byk susah nk buat ini folio?? weh ari isnin ni nak exam da weh !!! dah la skg ni 80 baru A bknnye 75 lg :'( nak nangis je dgr cite tuu :/ klas blkg bole la enjoy sbb 20 pun dorg da lulus :/ sedih betullah klaw cmni :(
igt nak plan tak maw on9 sbb my mom pun dah warning aku, on9 tp tak dpt 8A siap kau, then aku pun
insyallah mama :D tp jgn mengharap sgt la :) hehehe :P
______________________________________________
finally, ade gak la org lyn aku kat fb mmg best gile la,, first time aku knl fb mse aku umo 12 tu pun sbb kwn sumenye tak pkai myspace then now aku trus lyn fb, myspace terus lupe paswod xD biarje la kan :)
lgpun fb lg best la kot,, tp now agk complicated gak arr xD
______________________________________________
yeah , tadi kat skola ade extra class for math. aku mmg pegila rugi tak pegi sbb nati tak tahu jwpn . lg satu, aku dtg pkul 12 bknnye pkul 11.30 xD ade aku kesa ke??
aku mmg kesa firstly but then aku tak kesa sbb cgu pun lmbt gak rupenye xD hahaha
after extra class masuk library kacau kwn buat nilam and revision sbb time tu otk mmg mls nk accept pape xD so dengan bgge nye aku kacau kwn, tp aku baik la jugak kan sbb aku bce buku math and sejarh :)
mmg la bce tp tak masuk pape pun xD
after da kluar library dah tak tahu nak buat ape, last last lepak kat dpn kantin dengan bggenye ngumpat org time puase xD mmg terbaikla kan :) aku tak kesa pon.. :P
masuk je klas mmg hyper active nak mampus lah tak henti2, bebel dgn kwn xD,,
kwn plak tgh gile time tu, lg gile la aku die buatnye xD main glue dgn syakira mmg best tp glue tu agk busuk la -,-'
dlm klas ade subjek math, cgu tak ajr sbb cgu ckp ape je yg tak fhm tnye,,
so ape lg aku buat bodohlaa, kononnye sumenye dah faham xD
aku ajk si syakira ni solat tp die tk nak sbb nk solat time rht :/ mmg sedih laa, 5 minit pastu kak sha and kekwn die g surau, aku pun da mcm menggelabah la gak kan,, then cgu plak ckp sape yg belum solat boleh solat, aku pun ajk la kwn aku. tp nasib baik gak la sbb time tu dorg dah nk abis solat :)) hehehe
si ilya ni pulak tak abis abis sebut nme kak sha and kak umi,,
aku pun nak je ckp WTH tp igt balik puase arini so aku lupe kan aje la :)
skip to after recess , time BI, kteorg mmg diam gile sbb dah lost energy la xD kwn tnye, asal nan korg? kteorg jwb, dah penat la weh :) then diorg gelak :)) funny sgt ke? XD
abis je BI aku tak bgun pun dri kerusi sbb mls la, penat sesgt :D mse cgu kh masuk igtkan bgun sbb nk ucp tp cgu ckp klaw dpt jwb baru je bole duduk.. aku dah la tak bce pape pun,, tetbe cgu tnye aku bole jwb :DD aku hepi la gak :D kwn aku ummi suro aku tolg die then finally dpt gak aku tolg die :D
mmg agk susah la nk tolg org kan xD *poyo kejap xD
time blk kluar awal sbb hujan, aku blk skola naik van skola je, mmg la best tp yg tak best nye kne tggu sorg2 dah la abg tu lmbt -.-'' nasib baik la next year naik bas je blk :D aku suke :DD
tapi,, blk je rumah ade kazen aku -,- mmg nyampah la tgk mke die -,-
ade kwn die main bskl fixi kt dpn ruma,, mcm la bagus sgt.. poyo je lebih kwn kau tu,, kau pun same je poyo..
ehh jap,, klaw korg nmpk sab tak on9
tht's means mama tak bg gune intenet ok :D
bye kwn :)
Post by NurSab YoSeob =]


Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D