Skip to main content

i not stupid too *tuesday 9/8/2011

Let's the story begin, just now I watching 'Aku Tak Bodoh' I thought the story are new but I'm seriously wrong. The story adaption by I Not Stupid Too but in Chinese languages
When watching in Chinese Lang,, barely boring :/ 
That's means in Malay totally fun :D Because I know what the words that are them talking about. 
Actually, I do hate watching online, you also know right? It must be buffering! -,-'' I hate it too much :/
This story really like my life's because everything I did still didn't give any sense for my family :(
But I still hoping!
I swear want to get 8A's in my coming soon PMR in 2012.
 Then get out from my school :)
Really enjoyed rejected SMK Aminuddin Baki @ SAB :))
Even the school are so famous, who cares?? You cares? I don't even care about it xD What ever :)) 
Btw, new lesson for me was someone call me stupidity yesterday -,-'' 
WhatTheHell are you talking about idiot?? 
You didn't think what the hell are u saying to me. You ask me, do you know what is stupidity??
Then I say no, but come on, I'm not stupid enough to be that kind of jerk.
You are the one are very stupid :))
Nice Stupidity Joking for Moron like You :))
Actually, I really getting bored with all of this English Lang!!
Because all my post in English -,-'' I just thinking about you then I write my blog in English :(( Even my song too :// Don't know what to say :/ 
The real is I the one are very happy and cheering person but when step to secondary schoolI chang :))
Yeah,, don't know why and you please don't ask me :)
When get 8A's I must be tranfer to SMK Seri Puteri -.-
I hate u cousin :((
That's all for today :)) I really getting sick of this :)
See you no time xD
Post by NurSab Yoseob =]

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Underground

Assalamualaikum,

And hai... Lama sangat tak update since dah grown up ni kan.. Lolzzz

So, the topic today is "Underground". Why? Tajuk is kinda weirdo... Sebab manusia macam saya dan kita semua ni mudah lupa diri...

Saya cakap pasal diri saya jugak. Kekadang saya sendiri lupa diri... Apa itu "Underground"? Let me tell you.

Before you grow up like now.. Can read my blog etc, you have to learn it right? Its not an easy job to teach from zero to hero (macam CoC lak)

Ingat balik, masa baby siapa ajar korang merangkak? Lepas merangkak kita berjalan slow slow... Siapa tolong? Yess our parents or maybe orang lebih dewasa dari kita (and ofcoz dia tahu jalan)

Faham dah maksud "Underground"?

No????

............

Okay... Let me help you untuk fahamkan apa maksud dia...

"Underground"

Lebih tepat "Dari Bawah"

Apa diaaa....

Macam korang nak buat bisnez, then korang takde modal... So korang minta modal kat sesiapa yg ada duit untuk jadikan modal... L…