Skip to main content

i not stupid too *tuesday 9/8/2011

Let's the story begin, just now I watching 'Aku Tak Bodoh' I thought the story are new but I'm seriously wrong. The story adaption by I Not Stupid Too but in Chinese languages
When watching in Chinese Lang,, barely boring :/ 
That's means in Malay totally fun :D Because I know what the words that are them talking about. 
Actually, I do hate watching online, you also know right? It must be buffering! -,-'' I hate it too much :/
This story really like my life's because everything I did still didn't give any sense for my family :(
But I still hoping!
I swear want to get 8A's in my coming soon PMR in 2012.
 Then get out from my school :)
Really enjoyed rejected SMK Aminuddin Baki @ SAB :))
Even the school are so famous, who cares?? You cares? I don't even care about it xD What ever :)) 
Btw, new lesson for me was someone call me stupidity yesterday -,-'' 
WhatTheHell are you talking about idiot?? 
You didn't think what the hell are u saying to me. You ask me, do you know what is stupidity??
Then I say no, but come on, I'm not stupid enough to be that kind of jerk.
You are the one are very stupid :))
Nice Stupidity Joking for Moron like You :))
Actually, I really getting bored with all of this English Lang!!
Because all my post in English -,-'' I just thinking about you then I write my blog in English :(( Even my song too :// Don't know what to say :/ 
The real is I the one are very happy and cheering person but when step to secondary schoolI chang :))
Yeah,, don't know why and you please don't ask me :)
When get 8A's I must be tranfer to SMK Seri Puteri -.-
I hate u cousin :((
That's all for today :)) I really getting sick of this :)
See you no time xD
Post by NurSab Yoseob =]

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D