Skip to main content

Love it :)


Hehe.. I do love someone ,, but hehe .. just afraid to say :D huhu.. any advices ?? XDD no way XD

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Underground

Assalamualaikum,

And hai... Lama sangat tak update since dah grown up ni kan.. Lolzzz

So, the topic today is "Underground". Why? Tajuk is kinda weirdo... Sebab manusia macam saya dan kita semua ni mudah lupa diri...

Saya cakap pasal diri saya jugak. Kekadang saya sendiri lupa diri... Apa itu "Underground"? Let me tell you.

Before you grow up like now.. Can read my blog etc, you have to learn it right? Its not an easy job to teach from zero to hero (macam CoC lak)

Ingat balik, masa baby siapa ajar korang merangkak? Lepas merangkak kita berjalan slow slow... Siapa tolong? Yess our parents or maybe orang lebih dewasa dari kita (and ofcoz dia tahu jalan)

Faham dah maksud "Underground"?

No????

............

Okay... Let me help you untuk fahamkan apa maksud dia...

"Underground"

Lebih tepat "Dari Bawah"

Apa diaaa....

Macam korang nak buat bisnez, then korang takde modal... So korang minta modal kat sesiapa yg ada duit untuk jadikan modal... L…