Kak Eca Amir

Salam perkenalan,

Hari ni kita ada call someone, baru je tadi kita call. tak sangka pun her voice like a budak 3 tahun XD 
Masa call tu ingatkan tu adik dia but i was totally wrong XP

Nama dia Kak Isya :P dia ada twitter KLIK HERE! janganlah nak stalk lebih- lebih lak! kang ni makan dia! *penumbuk* kita tahu ahh kita x secomel dia :P

BLOG KAK ISYA! tengok je laa blog dia! kita tak nak tunjuk muka kat sini, takut ramai lak yg sebuk tanya biodata dia kang XD kita ada number dia :P nak ke? kawan dgn kita dulu :P 

 Actually malas nak tulis panjang sbb banyak sgt nak citew :P Kenal je lah dgn dia.. dia baik je org nye :D


-The End-

Anonymous: Kita kenal awk kan? nak boleh?
Me: Boleh ke? erm... NO WAYY!!!!
Anonymous: Kejammm Kedenggg ahh kau!
Me: ADA AKU HERAN??!

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation