Kak Huda Hazwani

Again read my post?? THANKS SO MUCH !!!! 


Now kita nak citew pasal akk Hudah Hazwani *twitter*

Semua SENIOR ni kita kenal kat TWITTER !! So how? Betapa friendly yg kita tegur semua member kat twitter kita :P Janganlah segan tegur kita gak kat twitter k :D

Kak Huda ni kte org kenal mcm tu je but seriously kte org slalu tweet for tanya khabar :D kan kak huda?? hahahaha XD

Apa barang pggl nama kan? Better panggil "akk and adk" sudah :P
*stop jeles can ??!* cewahh XD

Before this kita ada cakap yg semua yg saya kenal mesti ada blog kan??

So HERE BLOG KAK HUDA! Visit ahh blog dia :PP nak ngorat?? Sure can... XD

BUT....... 
Better ask her first ahhh!

-The End-


Anonymous: Nak ngorat can or not ahh??
Me: Ask her first laaa!
Anonymous: Help me ahhh...
Me: Erm... *thinking* NO WAY!!!!!


Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation