Kak Sunny Mae

Wazzupp?!

K malam ni nak merapu byk sikit sbb cdg nak tidur lambat sikit :P

Kita actually ada ramai senior yg kita kenal. Antaranya:

  • Kak Wanie aka Sunny Mae
  • Kak Isya
  • Kak Laila
  • Kak Huda Hazwani
  • and many more! SERIOUSLY!!! 
Anonymous: Penipu shiallll!
Aku: Suka kau je kan?!! Go daiii dgn otak kau yg kurang berfungsi tu!!

So in this post kita nak citew plak pasal akk Hazwanie *twitter* She really baik sbb kita org mmg slalu bbm.. Everyday! kalau sehari x bbm mmg tak sah XD

Kak wanie also ada blog :D see! all my kakak so maju.. *jeles?* XD

BLOG KAK WANIE!!

Semua yg saya kenal mesti ada blog! AWESOME!!!! 


Seriously korang kena click k XD

-The End-

Anonymous: Untunglah nak menipu ada byk senior! Junior tak dak kah?
Me: Kau jaga diri kau je boley tak sialll??!


Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation