Skip to main content

Best today story

what is best today story untuk hari ni? okay seriously hari ni aku rasa stress sikit dan agak terkilan ttg sesuatu. sebenarnya esok ada hari sukan tahunan sekolah, tp kawad still mcm hancusss. then aku takut kita org kawad mcm teruk :( sebenarnya susah nak cerita sbb rasa sedih sgt :'( nak menangis ni! ohh noo!

Tadi masa kita org ada taklimat untuk kawad kaki esok, kita org chit chat macam biasa XD then aku ada pj so aku main bola keranjang tp guna bola jaring -_- pelik kan? Aku main sampai tak ingat diri okay! Sampai habis pj, aku g kelas nak ambil duit then nak ke kantin *walaupun tak boleh* dah sampai kantin, ada cikgu pula tgh marah senior pkbm, cepat- cepat aku patah balik XD so serammm!

Dalam kelas time Sejarah, aku penat tahap tak boleh cakap dan malas nak cakap dan rasa macam nak marah org. Can ahh? Boleh ahh! Aku penat tahu tak?? Ke tak tahu?? Aku dah bgtahu kan? sewell! *gelak*


*sememangnya aku penat hendak menaip ini -_- AKAN DISAMBUNG....*

BYE!!!


Anonymous: Sab? Kau okay or not?
Aku: Penat ahh Anoyy! Kawad lagi! *sigh*
Anonymous: Kesian :p Nanti sambung cerita ehh?
Aku: Insya Allah Anoyy!

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D