Skip to main content

Feeling for Friday


If you read it, then you know my feeling... Fiction *fake smile*

I still can’t forget you,
I still can’t trust everything,
Even today I can’t send you away like this.

I will rewrite it again, our story will not end,
I will bury fact that reality is seeping into my skin for now,
I rewrite it once again, the start beginning with you and I smiling happily,
In case you will leave me
the background is a small room without an exit.

I kiss you as if there is nothing wrong,
I can’t leave your sweet presence,
There is no such thing as an end for us.

Like this again,
I can’t forget you,
I am writing the story that will never end in my heart,

I will hold on to you, 
I won’t let you go
Even today, 
I’m in the story of you and I that hasn't ended still, 
in Fiction.

Right now, 
there are only happy stories here,
The very happy stories of just the two of us (Different from reality),
Is written here, 
it’s slowly filling up.

I run towards you and embrace you,
I can’t never let you go from my embrace, 
There is no such thing as an end for us.

Like this again, 
I can’t end it,
I am writing the story that will never end in my heart.

I will hold on to you, 
I won’t let you go, 
Even today, 
I’m in the story of you and I that hasn't ended still, 
in Fiction.

I will say this again, one more time,
Right now you are next to me,
I’m believing like that.

(But Fiction)
I’m the writer who lost his purpose,
The end of this novel, 
how am I supposed to write it,
I love you, I love you, I love you, I love you,
 I keep writing these 3 words,  
Setting the warn out pen on the old paper stained in tears
This story can’t be happy or sad!

Right now I’m writing such a happy story,
But it is all just a wish still.

I’m happy, 
We are together, 
Now is the start, 
There is no end. 

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Today is 13/7/2012 bersamaan dengan hari Jumaat. 

Hari ni aku rasa sangat sedih kerana ada beberapa sebab.

First, kawan aku mak dia meninggal dunia pada hari Khamis 12/7/2012 
masa bangun tidur tu aku ingatkan dia yg meninggal but bila baca balik mak dia rupanya. Kesian kat dia walaupun aku tak rapat dengan dia. Agaklah! Seseorang yg lahirkan kita pergi meninggalkan kita buat selamanya, siapa yg tak sedihkan? Aku pun turut bersedih :'( Aku harap dia okay je. Al-fatihah.

Next, sedara aku masuk hospital sbb 'Appendix' dan Batu Karang ! Okay, fyi, aku dgn dia takdelah rapat but since this year kita org agak rapat ah gak. Dia ada bg aku hadiah sempena birthday aku yg ke-15. Thanks. So malam ni aku nak melawat dia kat hospital Ampang Puteri. Harap dia okay je lah :')

Last, aku sedih sbb PMR nak dekat.. Eh?? Apa kena mengena ni? Sedih la gak! Exam nak dekat! yg aku ni still online and main- main time belajar -_-!!

Maybe, today is the last day for me to update my blog. See you soon okay!

PING!!!

Jap!! ada lagi nak bagitahu ni! Ada pasal kawan aku ni, dia ada mimpi tentang arwah Yasmin buat kali kedua. AKu akan update kalau ada masa dan kalau dia sempat habiskan cerita. Okay? Byee~

-The End-

Anonymous : Macam bukan Sab je yg update!
Aku : Kau fikir siapa??
Anonymous : Macam Sabrina :P
Aku : Gatal -_-

p/s: Untuk pengetahuan anda, "ANONYMOUS" ni ialah "SIMSIMI" XD

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D