Hari yg Memenatkan

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,


okay, hari ni aku nak cakap pasal raptai sukan tahunan SMK Datok Lokman yg ke-38. aku masuk kawad kaki for rumah sukan Pluto *warna biru* kami raptai kawad di Kompleks Sukan Kg Pandan, KL. Sememangnya panas *itu normal* kalau kasut melekat dekat trek itu juga normal.

yang tak berapa normal bg aku ialah abg komander aku. dia baik okay. dia form 6 this year. dia tak pernah denda kita org. sbb tu aku suka kawad. 

TAPI....!!! yang peliknya, kaki aku ni lenguh gila kot -_- walaupun tak de denda bagai, sememangnya kaki aku sakit tak terkata. myb sbb td raptai dr pukul 8-11.30am lama kan? kami just rehat 30minit. so sad :'( lepas dah raptai, kita org g sekolah balik. then kita org rehat for another 30minit then mula kawad balik.. 

time kawad macam biasa kita org gurau senda semua. tp sekejap je sbb hari khamis 5.7.12 dah start sukan tahunan. for sure bg aku, tak sempat nak dance for formasi semua :( tapi, semua abg and akk form6 sdg cuba berusaha untuk fikirkan idea lain. Ermm :(

time raptai kawad tu yg best masa latihan buat kali ke2 sbb kali pertama kita org main- main *:p normal ah kan?* time ke2 tu kami *pluto* kena berdiri kat bwh matahari dan aku benci itu -_- masa tgh berdiri tu, normal ahh trek tu nak cair kan? so kasut kita org jd mangsa dgn benda liat tu -_- sampai kasut budak cina terkeluar. AMBIK KAU! hahahahaha! yg paling fun, abg tu suruh buat gaya 'zombie' so aku rasa mmg menjadi gaya 'zombie' kita org nanti :p tak maw jealous!


HARAPAN:
AKU HARAP RUMAH PLUTO BOLEH MENANG SBB KAMI 'PLUTO IS THE BEST' ! GOOD LUCK FRIENDS!

-The End-

Anonymous: Kesian kak sab :P
Aku: Kesian ke?
Anonymous: Yes i am :p
Aku: -_- tq.. *muka menyampah*


Comments

Anonymous said…
Saya sememangnya suka baca blog awak :')
Anonymous: terima kasih :D awk ada twitter? follow saya, pastu mention saya k :)

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation