Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

PMR CLASSIC II

assalamualaikum dan salam sejahtera :D
do you still remember this PMR CLASSIC ??? YEAHHH! masa tu saya kat rumah kawan so saya tak sempat nak update apa- apa.. emmm... saya pun busy sikit dengan exam akan datang ni... nak kena prepare for Pra PMR :( sekolah saya ada PRA !!!!! korang..??? emm.. k fine korang tak ada!! -,-"
so semalam saya ada buka vlog si Shahrincool... kenal tak?? if tak kenal ce klik then tengok.. so how? best tak video dia yg tajuk "Tak Suka Facebook"?? bagi saya kalau saya ada lima bintang, saya hanya bagi 3.5 je.. why??? sebab video dia yg itu mcm banyak cakap than tunjukkan contoh.. erm... saya suka sangat video yg tajuk "Sombong People Ain't Cool" !!! video tu mmg awesome :D hahahaha! n lg satu video dia yg tajuk "Love Is Beautiful" THUMBS UP (Y) hehehehe <3
ehhhhhh panjangnyaaa saya story!!! nak cerita pasal PMR LAAAAA!!!!
k fine. . . . . .
here i begin de story... okayyy? no??
 k i'm waiting for you....... 



.......…

PMR CLASSIC

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA,
Hello semua :D sihat ke? Saya sihat je ni... okay! hari ni saya nak cerita sesuatu yg sedih dan gembira :D 
lemme start with de sad story, 
#but before i start better you ambil tisu, k? alright lemme start :D
sad story ni actually tak ada lah sad mana but korg kena sad gak! okay camni, saya kan nak ambil PMR dis year, so saya takut gak la.. mcm nak kena apa je takut kan? hahaha! mana tak takutnya if kita tak ready kan? lagi 43 hari je tinggal :o takutnyaaaaa! erm.... sad kan? :( saya pun dah mula nak fokus dgn cara tak guna blackberry :'/ sedih taw sebab bosan! k saya berkorban..
next sad story is "SAYA INGAT LAGI ARWAH :'("

k fine...

next is my happy story :D *actually saya ada byk sad story tp saya banyak share di twitter :')

what is my happy story??? curious right :P







STORY STOP FOR AWHILE :D NAK BALIK RUMAH SBB NOW AT RUMAH KAWAN :P K BYEEEEE

Mimpi: Arwah Yasmin #2

Assalamualaikum, ni cerita sambungan dari cerita ni --->KLIK HERE<--- read that first baru baca ni...
my friend mimpi arwah for the second time actually dah lama.. baru sekarang nak post... 
p/s:jangan ubah cerita k :) maybe someone already know this story like arwah mother herself :')
arwah cakap, yg dia okay je kat sana.. dia tenang.. dia kata terima kasih sbb ramai yg sedekahkan al-fatihah kat dia.. tapi arwah ada gak cakap, yg dia kekadang rasa sakit sbb masih ada yg tak boleh lepaskan dia pergi.. maksud kat sini dia tak tenang kat sana.. kekadang dia rasa sakit sbb ada org menangis sbb dia pergi... arwah ada cakap, yg dia sentiasa berada dihati org yg dia sayang seperti keluarga arwah sendiri dan kekawan dia :)
p/s: kawan saya cakap, masa arwah cerita kesakitan tu, my friend mcm dpt rasa bagaimana sakitnya arwah di alam barzakh.. so just let her go...

#Please spread this readers <3

The moment.....

ASSALAMUALAIKUM,
hai semua! rindu tak ? kita dah lama tak update.. maafkan kita.. kita sebuk dgn exam trial PMR sebenarnya. sbb tu dah lama tak update... okay, hari ni banyak nak update.. korang tahu kan raya hari Ahad ni? bersamaan dgn 19.8.2012 .. tahu ke tidak? mesti lah tahu kan, dah sebula berpuasa mesti nak sambut lebaran :D

hari ni saya nak cerita pasal 'the moment'...

what is that ?
lemme tell u this yo....

actually semua org tahu apa maksud 'the moment' kan? kat twitter selalu tweet
i) The moment that is suck.......
ii) The bad moment is......
iii) dan lain- lain.....
banyak lg cotnoh but malas nak cakap.. if u ada twitter, u will know it k...

mmg dah lama nak update but no time... dapat idea nak update 'the moment' sejak dari tadi... biar saya cerita apa jadi k...

ingat tak arwah yasmin? dulu mmg saya selalu menangis sbb teringat kat dia.. but now saya dah okay. nak tahu macam mana? ada satu malam tu, saya menangis sbb teringat kat arwah lagi.. bila …

Yoying Chirping !