Mimpi: Arwah Yasmin #2

Assalamualaikum,

ni cerita sambungan dari cerita ni --->KLIK HERE<--- read that first baru baca ni...

my friend mimpi arwah for the second time actually dah lama.. baru sekarang nak post... 

p/s: jangan ubah cerita k :) maybe someone already know this story like arwah mother herself :')

arwah cakap, yg dia okay je kat sana.. dia tenang.. dia kata terima kasih sbb ramai yg sedekahkan al-fatihah kat dia.. tapi arwah ada gak cakap, yg dia kekadang rasa sakit sbb masih ada yg tak boleh lepaskan dia pergi.. maksud kat sini dia tak tenang kat sana.. kekadang dia rasa sakit sbb ada org menangis sbb dia pergi... arwah ada cakap, yg dia sentiasa berada dihati org yg dia sayang seperti keluarga arwah sendiri dan kekawan dia :)

p/s: kawan saya cakap, masa arwah cerita kesakitan tu, my friend mcm dpt rasa bagaimana sakitnya arwah di alam barzakh.. so just let her go...


#Please spread this readers <3


Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation