PMR CLASSIC II

assalamualaikum dan salam sejahtera :D


do you still remember this PMR CLASSIC ??? YEAHHH! masa tu saya kat rumah kawan so saya tak sempat nak update apa- apa.. emmm... saya pun busy sikit dengan exam akan datang ni... nak kena prepare for Pra PMR :( sekolah saya ada PRA !!!!! korang..??? emm.. k fine korang tak ada!! -,-"


so semalam saya ada buka vlog si Shahrincool... kenal tak?? if tak kenal ce klik then tengok.. so how? best tak video dia yg tajuk "Tak Suka Facebook"?? bagi saya kalau saya ada lima bintang, saya hanya bagi 3.5 je.. why??? sebab video dia yg itu mcm banyak cakap than tunjukkan contoh.. erm... saya suka sangat video yg tajuk "Sombong People Ain't Cool" !!! video tu mmg awesome :D hahahaha! n lg satu video dia yg tajuk "Love Is Beautiful" THUMBS UP (Y) hehehehe <3

ehhhhhh panjangnyaaa saya story!!! nak cerita pasal PMR LAAAAA!!!!

k fine. . . . . .

here i begin de story... okayyy? no??

 k i'm waiting for you....... 




..........




....................




.................................




.............................................done???




.............................



k fine :P

actually macam ni, hari ni Jumaat hari kemerdekaan negara MALAYSIA :D yg ke 55 tahun beb :P hari ni tarikh dia 31/8/2012 :P cool takkk? hahaha... ehh awak! biar saya cerita sambutan kat sekolah saya :P

masa tu hari Khamis (semalam) ,
time tengah nyanyi lagu patriotik tu , ada helikopter lima buah heli tak silap..  MALAYSIA ada kat depan sekali.. masa tu kita org semua ada bendera kat tangan then bila nampak heli tu, terus tinggikan bendera :D hahahaha!!!!! I PROUD TO BE  MALAYSIA!!!! I AM  MALAYSIA ! YOU? XD

k fine... -,-" terlari tajuk lagiii... 


wait ahhhhh......

k PMR ni maksud dia PENILAIAN MENENGAH PENDEK RENDAH. *LOL XD*
so saya ni antara batch 97 yg akan menduduki PMR ni taw -..-'' err.. tapi saya rasa bangga ahh sebab dpt gak ambil PMR... dengar cerita PMR nak ditukarkan so nanti student batch 99 tak ambil PMR but terus ambil SPM kot tak silap... err susah k... setiap kali habis je belajar mesti cikgu bagi kertas soalan suruh buat.. kalau kau tak faham, taram sudah -,-'' mcm tak biasa lak korang ni kan? XD

ni angka giliran saya WP013K060 :) saya orang yg ke 60 and yes me WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMUT LUMPUR *gelak jahat XD* 

ehhhh !!! nak cakap ni !!

masa trial PMR hari tu kan... kan.... kan..... XD

saya dapattt,,,,,

gred.......

errr.. nak tahu ???

nak ke???

ye ke nak tahu??

hahahaha XD

k saya tell you.... but you have to sing lagu OPPA JAHANAM GANGNAM STYLE XD

Oppan gangnamseutail

Gangnamseutail

Oppan gangnamseutail

Gangnamseutail

Oppan gangnamseutail

Eh- Sexy Lady
Oppan gangnamseutail

Eh- Sexy Lady
Ooo


k fine -,,-'' saya nak bagitahu la ni !!

saya dapat 4B 4C okay ke?? 

err... takut nak bagitahu mama!!! but my science improve kot :P

memanglah result tu nampak oay but dalam tingkatan saya jatuh -,-'' haish!!! ini tidak adil~

nak share tips sikit ah!!

1) korang kena ingat ALLAH 
2) fokus dlm kelas
3) buat kerja sekolah sambil tengok buku
4) main masa free time so nanti takde lah korang bosan asyik study je
5) tidur secukupnya
6) jangan online
7) .........................................................
8) oppa gangnam style 
9) ehh??
10) tawakal after dah jawab ;)

okay itu sahaja tips yg Professor Sabrina boleh bagi *gelak besar* 

nak tahu tak cita- cita saya???

i want to become a teacher...

part time photographer and traveler :D 

so after this saya dah tak ada masa nak update taw :D ingat !! hehehehe.... kalau ada masa saya akan update pasal mimpi bodoh yg saya dapat -..-''

k bye.....

Assalamualaikum.....


;)

(saya sayang semua orang)x
by @NSabJ (twitter)

To be continue......

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation