Skip to main content

PMR CLASSIC II

assalamualaikum dan salam sejahtera :D


do you still remember this PMR CLASSIC ??? YEAHHH! masa tu saya kat rumah kawan so saya tak sempat nak update apa- apa.. emmm... saya pun busy sikit dengan exam akan datang ni... nak kena prepare for Pra PMR :( sekolah saya ada PRA !!!!! korang..??? emm.. k fine korang tak ada!! -,-"


so semalam saya ada buka vlog si Shahrincool... kenal tak?? if tak kenal ce klik then tengok.. so how? best tak video dia yg tajuk "Tak Suka Facebook"?? bagi saya kalau saya ada lima bintang, saya hanya bagi 3.5 je.. why??? sebab video dia yg itu mcm banyak cakap than tunjukkan contoh.. erm... saya suka sangat video yg tajuk "Sombong People Ain't Cool" !!! video tu mmg awesome :D hahahaha! n lg satu video dia yg tajuk "Love Is Beautiful" THUMBS UP (Y) hehehehe <3

ehhhhhh panjangnyaaa saya story!!! nak cerita pasal PMR LAAAAA!!!!

k fine. . . . . .

here i begin de story... okayyy? no??

 k i'm waiting for you....... 




..........




....................




.................................




.............................................done???




.............................



k fine :P

actually macam ni, hari ni Jumaat hari kemerdekaan negara MALAYSIA :D yg ke 55 tahun beb :P hari ni tarikh dia 31/8/2012 :P cool takkk? hahaha... ehh awak! biar saya cerita sambutan kat sekolah saya :P

masa tu hari Khamis (semalam) ,
time tengah nyanyi lagu patriotik tu , ada helikopter lima buah heli tak silap..  MALAYSIA ada kat depan sekali.. masa tu kita org semua ada bendera kat tangan then bila nampak heli tu, terus tinggikan bendera :D hahahaha!!!!! I PROUD TO BE  MALAYSIA!!!! I AM  MALAYSIA ! YOU? XD

k fine... -,-" terlari tajuk lagiii... 


wait ahhhhh......

k PMR ni maksud dia PENILAIAN MENENGAH PENDEK RENDAH. *LOL XD*
so saya ni antara batch 97 yg akan menduduki PMR ni taw -..-'' err.. tapi saya rasa bangga ahh sebab dpt gak ambil PMR... dengar cerita PMR nak ditukarkan so nanti student batch 99 tak ambil PMR but terus ambil SPM kot tak silap... err susah k... setiap kali habis je belajar mesti cikgu bagi kertas soalan suruh buat.. kalau kau tak faham, taram sudah -,-'' mcm tak biasa lak korang ni kan? XD

ni angka giliran saya WP013K060 :) saya orang yg ke 60 and yes me WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMUT LUMPUR *gelak jahat XD* 

ehhhh !!! nak cakap ni !!

masa trial PMR hari tu kan... kan.... kan..... XD

saya dapattt,,,,,

gred.......

errr.. nak tahu ???

nak ke???

ye ke nak tahu??

hahahaha XD

k saya tell you.... but you have to sing lagu OPPA JAHANAM GANGNAM STYLE XD

Oppan gangnamseutail

Gangnamseutail

Oppan gangnamseutail

Gangnamseutail

Oppan gangnamseutail

Eh- Sexy Lady
Oppan gangnamseutail

Eh- Sexy Lady
Ooo


k fine -,,-'' saya nak bagitahu la ni !!

saya dapat 4B 4C okay ke?? 

err... takut nak bagitahu mama!!! but my science improve kot :P

memanglah result tu nampak oay but dalam tingkatan saya jatuh -,-'' haish!!! ini tidak adil~

nak share tips sikit ah!!

1) korang kena ingat ALLAH 
2) fokus dlm kelas
3) buat kerja sekolah sambil tengok buku
4) main masa free time so nanti takde lah korang bosan asyik study je
5) tidur secukupnya
6) jangan online
7) .........................................................
8) oppa gangnam style 
9) ehh??
10) tawakal after dah jawab ;)

okay itu sahaja tips yg Professor Sabrina boleh bagi *gelak besar* 

nak tahu tak cita- cita saya???

i want to become a teacher...

part time photographer and traveler :D 

so after this saya dah tak ada masa nak update taw :D ingat !! hehehehe.... kalau ada masa saya akan update pasal mimpi bodoh yg saya dapat -..-''

k bye.....

Assalamualaikum.....


;)

(saya sayang semua orang)x
by @NSabJ (twitter)

To be continue......

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D