PMR CLASSIC

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA,


Hello semua :D sihat ke? Saya sihat je ni... okay! hari ni saya nak cerita sesuatu yg sedih dan gembira :D 

lemme start with de sad story, 

#but before i start better you ambil tisu, k? alright lemme start :D

sad story ni actually tak ada lah sad mana but korg kena sad gak! okay camni, saya kan nak ambil PMR dis year, so saya takut gak la.. mcm nak kena apa je takut kan? hahaha! mana tak takutnya if kita tak ready kan? lagi 43 hari je tinggal :o takutnyaaaaa! erm.... sad kan? :(
saya pun dah mula nak fokus dgn cara tak guna blackberry :'/ sedih taw sebab bosan! k saya berkorban..

next sad story is "SAYA INGAT LAGI ARWAH :'("

k fine...

next is my happy story :D *actually saya ada byk sad story tp saya banyak share di twitter :')

what is my happy story??? curious right :P







STORY STOP FOR AWHILE :D NAK BALIK RUMAH SBB NOW AT RUMAH KAWAN :P K BYEEEEE

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation