Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

my little rubbish post

i am rubbish.. my house at trash around your house.. k then i am crazy! so hello there! are you ready to read my post? oh yeahhhhhhhhh~

first of all, i wanna say thanks to all my teachers who are really help me to get an A in exam ! *cewahhhh! cam dah habis PMR* okay then XD so ya! i want to do something rubbish.. i want to write my wasiat.. can i? i want to do my own wills!

eh jap! how to do eh? so then i will talking rubbish!

Wills by Nur Sabrina bt Sarizah Jamal a.k.a SAB @ SabrinaWazieni want all the people who know me come to my funerali want my mother to close all my accounti want my brother change his attitudei want my dad to conduct this family to the right pathi hope all my friends and everybody cry like a mad one the 1st day of my deadBUT after the 1st day please act like nothing happeni guess just that ;)
My advice by Sab ;)
Hey there, Assalamualaikum. saya nak bagi pesanan before i dead to all my buddies, teachers and my own family. i don't know this advice rubbish or w…

full of cares

can i say be more curious is more fun? it is true? i am thinking that full of cares more fun ;)

why am i talking rubbish? okay then, so my pmr just 14 days left! i am totally scared dude! i am ready but then i am so scared what happen after it! my result my life and also my new school! i really want to get lost from that school! i hate that school but i do loves my teachers!!! i just hate the students and some of the teacher.. did i mention 'some'? oh yes just some teachers are so annoying! why am i talking dirty again? my bad...

so, i think i want to do my own "wasiat" try to translate it at google translator :) i do not know it is true or not but i will ask my teacher soon.. in Islam region they trust that if someone did this "wasiat" they will die soon.. so i do not want to think negative neither positive but yeah everyone will think negative a lot !

so wish me luck in PMR 2012 ;) i hope that i can get 8A's#Amin :)

Impianku dan Keinginanku #1

Aku seorang anak orang kaya. Aku ada segala- galanya. Jika aku minta telefon bimbit berjenama baru, pasti bapa aku akan penuhi. Jika aku minta baju baru, pasti ibuku akan turuti. Aku seorang anak tunggal. Tiada abang, adik mahupun kakak. Itulah salah satu yg aku rasa nak sangat. Seorang adik baru. Tak kisah lelaki atau perempuan. Jadi aku meminta kepada ibuku untuk mendapatkan seorang adik. Ibuku hanya berkata "insyaAllah". Aku seperti dapat agak yg perkara itu tak akan berlaku. Jadi aku pergi kepada bapaku dan berkata "saya nak adik" kemudian bapaku hanya menggelengkan kepala. Aku berasa sangat sedih dan aku pun mendiamkan diri. Aku boleh kata yg aku meminta perkara itu sudah 20 kali.

Pada suatu hari, aku bangun agak lewat daripada tidur, kemudian aku dapati kerata ibu bapaku tiada di halaman letak kereta. Lalu aku terus ke katil untuk sambung tidurku. Tiba- tiba, mak cik bedah merupakan seorang orang gaji yg baru di rumah itu berkata "cik puan, sarapan sudah…

i am so sad

assalamualaikum dan salam sejahtera,
hari ni tetiba rasa sedih. mungkin sbb aku tak dapat duit raya :'/ yg dapat pun just abang aku :( k aku tak kisah maybe. what ever la! aku elok2 je pakai baju kurung tadi and now aku pakai baju casual macam no one dtg kat rumah! (even ada open house) kisah apa aku! aku mmg sakit hati kat part tu.. maybe aku akan rasa lebih sakit hati if aku kat luar. so better aku duduk je dalam bilik while layan perasaannn! macam tak adil je kenapa just dorg je dapat duit raya?? ye laa! aku tak kisah :'/ serious.. erm...
k bye...

Yoying Chirping !