Skip to main content

Q & A ' s

-this post i copy based on SYEWAA BLOGGER-

50 Questions...

    When were you born?
-5th January 1997
2.       And that makes you how old?
-15 years old and i am still TEEN
3.       How many family members you have?
-6 including my grandma.
4.       How is your relationship with your siblings?
-like dog and cat sometimes...
5.       How is your relationship with your parents?
-i have no idea, i dont know.
6.       Do you have a cat? Tell us the name.
- Mecky and Ibu :D
7.       Why did you parents choose your name? and what is your name?
- actually my name was given by my cousin EE... he said he loves that name 'Sabrina' so he make it as my name.

8.       How’s your room?
- look fine if i am alone.. look terrible when my mom says 'clean it up'
9.       How would you describe about yourself?
- MYSTERY ... i know who i am... people can judge me because i am super MYSTERY..
10.   How are your feelings right now?
- SAD, WORRY, BORING, AND I AM THINKING ABOUT WHAT IS COMING NEXT
11.   What are your dreams?
- TO BE A TEACHER.. :) i wish i can be a teacher like my mother... but my stream didn't flow to be a teacher but it is flow to be a workers in hotel and chef..

12.   Okay random question. Would you rather be rich and famous or talented and charming?
- TALENTED AND CHARMING !!! i don't want to be famous... famous will make me so proud with myself...
13.   Do you have a best friend?
- N O ...
14.   Describe your best friend. Boy? Girl?
- I SAY NO...!

15.   What makes you remember them all the time?
- NO BFF

16.   What never leaves your mind when you think about them?
- *SPEECHLESS*

17.   Are you in a relationship right now?
- NO...
18.   Do you have an ex-girlfriend or ex-boyfriend?
- YES...
19.   Tell us about him/her.
- HE SO WEIRD.. I DON'T KNOW HOW I CAN COUPLE WITH HIM
20.   Do you still have feelings for him/her?
- NO

21.   Have you ever fall in love?
- YES
22.   To you, how did it feel to fall in love?
- I DON'T GET IT
23.   Would you like to fall in love again?
- MAYBE WHEN I GETTING WIDER
24.   Are you ready for a full time commitment?
- YES..
25.   Tell us about your current relationship.
- NO
26.   What do you love most?
- NEW THINGS
27.   What are the things you can’t go through a day without?
- MY SPECTACLES

28.   Any obsessions or interest you have right now?
- YES
29.   What is it?
- NEW GADGETS!
       What makes you driven to be interested in them?
HOW IS IT LOOK LIKE!
31.   What genre of songs do you listen to?
- KPOP MPOP LOL xD
32.   What’s your favourite band?
- BIG BANG, BEAST AND ALVIN AND THE CHIPMUNK xD
33.   Who’s your favourite member?
- DAEYANG (TAEYANG+DAESUNG)
34.   Tell us the reason why?
- maybe because they look handsome.. six packs maybe XD and also ahhhhhh they appearance will make me melt XD
35.   What draws you to people?
- their attitudes
36.   What kind of person would you like to make them as friends?
- HAVE THEIR OWN CHARACTER !
37.   What kind of person would you like to make him/her your partner?
- the most important thing is 'know more knowledge about Islam'
38.   Check your phone, who was the last person you texted?
- Najeha
39.   What did it say?
- 'weh sab jadi tak hari ni'

40.   Tell us about that person.
-oh dia.. hahaha ! so busy body ehh? XD dia okay je.. (sometimes)
41.   Now check your contacts. Who was the last person you called or called you?
- NONE
42.   Tell us about the conversation.
- NONE
43.   If you can travel the world, where would you go?
- MEKAH (#1)
- KOREA
- JEDDAH
- ALL AROUND THE WORLD !!!!!

44.   Tell us why?
- because i like all those place.. the #1 is my dream... :) only some people can go there.. i hope Allah will pick me to go there... with full of sincere :D
45.   What would you bring when you’re travelling?
- camera and clothes !!!

46.   What is the scent of your perfume?
- NONE

The name of your teddy bear?
- Teddy XD

 Who would you like to see or talk to right now?
- Fatiha Mazlan! 

      What would you say to them?
- wehhh aku bosan! jom la jejalan ke... tengok wayang ke... tak pun lepak dalam bilik ni macam boss! 

     Are you okay?
- okayy je... just nak kena edit balik post ni xD banyak keje wehhh!






" IM SORRY, NOW I AM SO LAZY TO EDIT. SO I JUST POST IT "

LOOK SAME? SORRY....


L A Z Y M A D N E S S !

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D