UNEXPECTED !

Assalamualaikum semua!! SAB is backkkkk! :D


hari ni nak cerita pasal something yg unexpected! u know what?? i wanna tell u la ni!!

BEFORE THAT...........
take a look all of those pictures first :D

My brother, Yoseob !
that is me the baby one :D my bro love me!
okay itu abang saya.. dah lama saya tak cerita pasal dia! dia dah matured same like me.. like adik and abang la kan? :p tak caye aku matured??? nahh tengok nihhh

JANGAN HARAP ! XD
haaaa kan! tak boleh pulokkkk! actually aku tak suka snap pics diri aku.. so faham-faham je la...

ini haa cerita dia.. aku ada masukkan satu pic at twitter,

HAND-MADE !
pastu aku ada la tag si @ed_acoustica on twitter so he RT(retweet) it :D

SEE ???? XD
so when dia dah RT tu , ada conversation antara aku dan somebody about that pictures.. dia puji :D ahahahaha XD

FOCUS AT TWEETS @munieraibrahim only !
perempuan tu minat sangat dengan @tashamanshahar :D

next conversation with the person who in the middle of that picture :D
she is @NIENAJLAA :D my new favourite !


the simple conversation that i can say she is so friendly :D
so how? cool tak? ada masa tu aku tweet dengan si ED.. tanya dia apa nama untuk fans dia then dia replied "SYEDXOBEAT" LOL nak tergelak k XD

anyway, i love to know all of you :D

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation