Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

2012 leaving us

assalamualaikum, we start with bismillah alhamdulillah :)
what kind of nonsense i create nih? -__- ! wait! itu bukan nonsense k! in this post nak share some memories in 2012
actually, takdelah banyak mana but for me hmm still a memory. okay cool~
so, we start now.
this 2012 a lot of feeling. sad, happy, frustrated and more other feelings! and its not cool at all :(
first time in my life masuk hospital (when i am grow up) and also did the operation XD damn super cool~ but its hurt me a lot! for a month i suffer T_T nasib ada kawan yg baik sangat ^^ sayang dorang!kehilangan someone till now i can feel it. rasa macam dia baru je semalam meninggal dunia but actually dah hampir 6 BULAN! sedih kan? what a life... i hope you just fine sayang ^^ *wipe tears*kenapa semua orang expecting me to get all A's in exam :( and now how? i just got 4! marah kan? i am so sorry then... aku dah buat semua orang hampa especially my mom...sorry much :'(in 2012 also i got some cool gadget! unexpecting…

Việt Nam~

assalamulaikum,
hey tất cả các bạn!Sabrina ở đây! (hey all! Sabrina here!) tôi đã đi đến với Việt Nam! (I went to Vietnam!)
okay, sure korang tak faham :P padan muka... k fine.... lol XD ya, aku g vietnam selama 4 hari 3 malam.. cool sangat k! just yg tak cool dalam flight sekejap je -____- just for 1 and a half hour i guess.. anyway, mmg experience aku yg pertama naik flight malaysia airlines... not bad la flight tu sebab stewardess dia hot cantik sangat XD 
aku gerak pergi vietnam hari rabu(19.12.12) sedih kot sebab hari yg sama result PMR keluar T_T and aku pretend cool like nothing happen (actually takut sbb result tu!) yeahh aku ingatkan agama aku dapat C or D but alhamdulillah la bukan XD (aku tak tahu A or B *huhhh*) so, my slip still kat sekolah and i didn't take it yet because my result not really good... (dah mention kan tadi? *cough*) okay, malas nak tipu mine 4A4B je... masa dapat tahu result, rasa nak bunuh diri and dalam flight aku sedih and feel like wanna cry! (se…

Yoying Chirping !