Skip to main content

2012 leaving us

assalamualaikum,

we start with bismillah

alhamdulillah :)


what kind of nonsense i create nih? -__- ! wait! itu bukan nonsense k!
in this post nak share some memories in 2012

actually, takdelah banyak mana but for me hmm still a memory.
okay cool~

so, we start now.

this 2012 a lot of feeling. sad, happy, frustrated and more other feelings! and its not cool at all :(

  1. first time in my life masuk hospital (when i am grow up) and also did the operation XD damn super cool~ but its hurt me a lot! for a month i suffer T_T nasib ada kawan yg baik sangat ^^ sayang dorang!
  2. kehilangan someone till now i can feel it. rasa macam dia baru je semalam meninggal dunia but actually dah hampir 6 BULAN! sedih kan? what a life... i hope you just fine sayang ^^ *wipe tears*
  3. kenapa semua orang expecting me to get all A's in exam :( and now how? i just got 4! marah kan? i am so sorry then... aku dah buat semua orang hampa especially my mom...sorry much :'(
  4. in 2012 also i got some cool gadget! unexpecting much! i have my own Canon camera! and also i used iphone then changed it to blackberry! bukan blackberry biasa but blackberry torchlight XD my bad... but seriously, mmg nak that type of BB ! 
  5. i am still thinking what is the best moment in 2012
  6. oh yes! i have a lot of new friends! (actually all of them are my old friends in SKDP) okay i miss them so much :P *lulz* 
  7. saya ada guru class yg awesome! cikgu Lam aka pak Lam , seriously, teacher, you are the best! bapak! my sejarah A !! <3
  8. a lot of stress and pressure of course.. hmmm my family always like that but its okay la...
  9. UNEXPECTING result T_T oh result! you make me cry much! (inside my heart is crying) just try tak menangis and accept the fate yg Allah dah tetapkan. so, i am fine now....
  10. and now, i am hoping to get that vocational school in langkawi... really hoping for that ^^
  11. i know my result is sucks... so, i dont want to get any rewards for my result. SERIOUSLY! no present for me... *sad*
  12. okay thats all
  13. nahhh why you still read this??
  14. eh, you! i like you :p
sorry , okay maybe some peoples will think i am stupid now T_T i am not stupid but 2012 also my SICK year :'( always takes MC ! my bad... but,, Allah yang nak i sakit.. so, how? saya bersyukur still ada A and B not C/D/E ! thanks Allah <3

dear
2012 : 
i will not be able to see you after this. thanks for all the adventure in my life. Allah already did the best for me and i always accept it. Allah will never let me down. Thanks Allah :') 2013, please be nice okay. i hope Allah will never challenge me with something that i can't. anyway, i really need a guide on how to choose my stream in school just incase i didn't get vocational T_T

from,
Sabrina <3

Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D