Skip to main content

Wish Come True

Assalamualaikum,

so, ya.. like what i mumbling on the last post about BERHIJRAH i will move out and leave all the peoples who i know them well (maybe) LOL... i will be missing all of you like seriously.. i am far now.. i will be a hostel kid and also the tourism kid start from now XD i hope that course didn't make me insane (hopefully) hahahaha!

my tawaran yo~
believe me like Justin Bieber CD Album please.. i am not cheating on you.. i am seriously leaving you far far far away from here (KL) hmmmm... i don't know how is the feeling if i am staying in the hostel and also wearing the different uniform school... actually about the uniform i am fine but just the way i survive in the hostel that makes me kinda crazy to think about it... 

ya, just terfikir, how many people in de hostle.. adakah dia ramai dan mampatkan macam dalam tin sardin? hostel dia macam mana? adakah toilet dia okay? hmmm sangat menyakitkan hati kalau semua benda tu aku tak tahu! SANGAT SAKIT HATI YAW! *tetiba je sewel*

pemergian aku ke sana bukan semua kekawan aku tahu.. so, maybe aku just mendiamkan diri and suddenly some of my friends will ask their other friends "eh, Sab mana?" then, kawan dia akan cakap "dia dah pindah sekolah la.. kau tak tahu ke?" and there will be the long conversation XD (if they concern about me la kan)

can i write an unofficial letter here? lol!
let's BERletter NOW!

To: My Friends
From: Sabrina aka S A B

Assalamualaikum, 
     Hello buddyz! If you read this then you will be my friend last standing *apakah? ketuk kepala* so, ya... since you are reading this, i wanna say something.... "I AM LEAVING ALL OF YOU" okay.. thanks for reading friends :) I am LOVE<3 You so MUCH! catch up with me later maybe? okay cool! Daaaaaaaa~

Next, letter to ......

To: My Family & Relatives
From: Sab, Nina, Nor aka Sabrina *LOL*

Yo wazzup? (tak hormat langsung XD)
     Assalamualaikum semua! okay i know maybe from 100% only 1% of you will read this because most of them didn't stalk me so, i will not say too much... i just gonna say "I ONLY AVAILABLE WHEN LONG HOLIDAY SCHOOL" and also last but not least "I HOLIDAY ON FRIDAY & SATURDAY NOT SUNDAY ANYMORE" okay.. that's all ^^ anyway, SARANGHAE!(I LOVE YOU)

okay enough with the long letter (obviously short actually) okay then.... for you who are reading this post, please do send your comments on the CBOX there.. cool? okay then... maybe that's all for now... Bye guys! Assalamualaikum......~

Comments

runnerseven7 said…
bila jumpa kawan baru...ingat prinsip pergaulan ini.."utk kenal org adalah 3 bulan baru kita tau true color org itu" permulaan jgn dedahkan rahsia diri 100% kt org br kenal....biarlah dia nk kenalkan diri dia 100%..kita lihat je dlu huhuhuhu
komen awak mmg betul.. saya x kan bgtahu siapa saya yg sebenarnya sbb bg saya itu privasi :D

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…