Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

tak SABAR!

serious tak sabar dengan novel arwah Yasmin :D

i paid it already :D cool kan?? LOL

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D

itu kenangan ...

assalamualaikum dan salam sejahtera,
i am really enjoy to snap some randoms pictures... for me,, it's really cool because we can make it as a memories ;') i really love to snap pictures.. always be my hobby!
actually kannn i already lupa masa i form 2 in 2011,, ada makan-makan... and we are wearing our own baju kelas ! we create it!!! :D pretty cool right??? :p jealous?? L0L



cool kan?? now dah 2013,, baru nak post? good~ ><"


anyway, this is my college :D take a look guys~
hahaha.. what a beautiful landscape... (TENGOK BAWAH)
*tangan di bahu mata ke atas* 
jahat !!! xD my bad :P
k itu memang tak lawakkk.... S0RRY !
okayy.. masa tu baru je habis kelas... on my way to hostel, suddenly ada SURPRISE FOR ME! i saw my mother at first... and u know what??? suddenly, i see my cousin, Norain aka Nor ! she promise to come for visit me because i am always crying when i am at Langkawi.. itu memang KELAKAR! YEAHHHH~
but...
ada moment lagi kelakar k !
masa aku nampak Nor... aku lari…

sangattt malasss

assalamualaikum dan salam sejahtera, you have no idea what is happening right now !

>.<" 
i am seriously LAZY !!!!!!
don't be so 'shock' please... i am always lazy.. lazy on what?? on EVERYTHING ! if i feel lazy, i will be REALLY LAZY ! for example:
i) ask me to go somewhere

i will not go if i am lazy

why?

= because i am too lazy to ready my outfit and also lazy to wake up (because i am in de 'baring' mood)

hahaha ! okay enough just 1 example...

now i am so lazy to continue this blog...


so .......


daaaaaaa ;P

rindu kawan T_T

assalamualaikum dan salam sejahtera,
pernahkah anda berfikir , kenapa kita tak selalu dapat apa yang kita  HAJATKAN?
tahukah anda , apa sebab kita tak pernah dapat apa yang kita nak?
..........................................................................................................^_^
okay itu hanyalah pembukaan untuk tajuk aku kat atas tu.. kekadang aku sendiri pun tak tahu.. kena buat research sikit.. memang aku tahu kenapa sebab selalunya Allah nak bagi lebih special kepada kita, but, kita ni tak tahu pun.. okay fine... stop about the intro :)
seriously, miss ALL kawan lama.. and also, rasa menyesal dulu tak buat varsity T_T untuk kenangan terindah di Lokmanian ! ahhhhh! tension aku ! nak gak varsity tu :((
i really miss that ! masa tu tak beli sbb dorang x bgtahu bila kena bayar, sbb tu la tak beli :( too bad ! 

its KR4ZY

assalamualaikum dan salam sejahtera,
yeahhhh! what topic this time??? hahahaaaaaaa! kelakar gileww k.... hari ni always sleep macam orang penat gilewww! why ahhh ! anyway, dalam otak ni tengah fikir cara nak buat flyers paling senang.. how la kan? bab edit cara extreme ni buat aku susah laaa! anyone can help me? hahaha!
ce tengok gambar ni, agaknya cute tak...
okay.. ada orang kata aku membazir.. but really ke? i do like that fon ! sangat comel ! hahaha! i am KR4ZY!!!!! L0L



next,

my favourite style but it will never happen on me.. wanna see it? okay then....


only in my dreams :)

Nak Gilera Nexus !

assalamualaikum dan salam sejahtera,
deyy macha,, motor O N E ! xD hahaha.. macam nak beli roti canai je aku ni hah!
anyway, aku ni suddenly je sibuk nak beli motor ! sbb plan nak bawa g langkawi tu hah ! cool dak?? sure la kan ! motor yg aku nak tu pun, bukan calang-calang taw ! susah nak dapat and motor tu diimport khas ! tp kalau nak bawa keluar and masuk mmg la susah kan?? but kalau tinggalkan kat KL, sure la rosak my bike ! ==" ni hah ,, my favourite my BIKE !
i dunno la,, apa beza 200 and 500 ... sebab ,, bab motor ni mmg still aku tak reti... just pasal kereta je aku agak pro (k tipu habis) xD cuba bayangkan aku bawa motor tu . *imagine*
pe mende la aku merapu nih.. fever bike agaknya ! but serious laaaaaaaa...... aku nak sangat motor tu :(( tak kesian ke kat aku !! lesen pun tak dan nak buat sebab ayah tak bagi ! bukan tak bagi, just dia takut aku jadi apa-apa kan.. tu la,, anak kesayangan la katakan.. anak bongsu :P hahaha... jelas keJEALOUSan di situ ! no la,, joking j…

Balik KL *_*

assalamualaikum, dan salam sejahtera... k great! i am now at the airport while typing this blogging.. what r we call it? blog walking! it's kinda cool! so ya... like usual... balik use flight.. hahaha! malas nak naik feri then bas sbb PENAT!
hari ni so funny! first time g airport ada partner... ye la.. before this, just alone kan?? XD
yaa.. KOLEJ kita bagi budak TAHUN 1 balik pukul 8.30am.. so early u know! hahaha! gileww fun! ada gak la kot senior jealous sbb diorang kena balik lewattt.. ni kita orang ada yang merayau nun jauh ke sana XD
hello! my flight pukul 8.35pm ! so macam mana tu? awal ke lewat? sure la lewat gilewww! LOL *annoying face* 
habis je baca yassin around 8.30am , direct g lobby kat blok PLC sbb nak kena hantar borang pertukaran murid antarabangsa kat cikgu and i need to lengkapkan! oh yeahhh~ XD cool tak??? *smileeee* sampai hostel around pukul 9 am (maybe) but around that time gak la kan... hahaha! terus bincang dgn si Aed untuk g mana and also buat apa. dia n…

Yoying Chirping !