Skip to main content

itu kenangan ...

assalamualaikum dan salam sejahtera,


i am really enjoy to snap some randoms pictures... for me,, it's really cool because we can make it as a memories ;') i really love to snap pictures.. always be my hobby!

actually kannn i already lupa masa i form 2 in 2011,, ada makan-makan... and we are wearing our own baju kelas ! we create it!!! :D pretty cool right??? :p jealous?? L0L

story motion XD
yeahhhh~
miss ustazah Shahrul Khairani :'(


RINDUUUUUU~ SERINDU-RINDUNYAAAAAAAAAAA

cool kan?? now dah 2013,, baru nak post? good~ ><"



anyway, this is my college :D take a look guys~

CAN U SEE DATTT????
hahaha.. what a beautiful landscape... (TENGOK BAWAH)

*tangan di bahu mata ke atas* 

jahat !!! xD my bad :P

k itu memang tak lawakkk.... S0RRY !

balik kolej *muka penat*
okayy.. masa tu baru je habis kelas... on my way to hostel, suddenly ada SURPRISE FOR ME! i saw my mother at first... and u know what??? suddenly, i see my cousin, Norain aka Nor ! she promise to come for visit me because i am always crying when i am at Langkawi.. itu memang KELAKAR! YEAHHHH~

but...

ada moment lagi kelakar k !

masa aku nampak Nor... aku lari like a happy kid!! *malu* but masa tu mana nak sedar kann?? sebab dah excited punya pasall *muka bajet* hahaha! masa lari tu memang full dengan manusia sekeliling but just like what i said , I DONT CARE ! hahahaha! sampai je kat Nor, terus HUG ! hahaha (what am I doing??? i also dunno *muka blur*) tak sure ramai yang pandang or not,, but... when i asked my friends about that, dia kata,, ramai tengok aku... K... itu pun nak usha *muka nak marah*

yang lagi funny! on that time,, ada pula senior aku xD k itu memang sesat ! masa otw g hostel, memang dia kat depan aku masa jalan.. but me belakang dia dengan kekawan aku... jalan like a boss lembabnya (actually like Gary si siput babi) so,, memang sah la dia nampak aku lari XD masa tu mmg nak elak dari dia,, then my mother pula pergi panggil dia 0MG *muka cuak* hahaha! my cousin abang Azi kata muka dia like NjwaLatif.. really ahh??? hahahaha k.. SIKIT LA... but dia cute :D chubby!! hahaha.. nampak je comel,, but kalau time dia marah,, heyy better u run la.. dia time marah sumpah menyeramkan.. aku FOBIA dgn dia huh! nyampahhh! ehh japp! lagi nyampah when my mother whispering something to Kak Sha -_- apa la deyy! jahatttt! time malam at surau,, Kak Sha macam kacau (for me la... dia mengganggu ku XD) dah aku fobia,, sure la aku takut ><"


LEBIH KURANG LIKE THAT....

enough with that story.... ehh japp... the black straight line menunjukkan kami sedang berhujah :P

mendengar ceramah free dari warden SMK Seri Puteri ><
itulah my Nor... yang pakai tudung coklat (if i'm not mistaken) hahahaha.. dia tell me about hostel tu semua.. memang feel like better... but kekadang kannn ada yang menyerabutkan otak aku macam pakaian tak basuh.. penat.. tak cukup tidur and many other else... hmmm... harap aku dah okay kat hostel... but,, i really wanna stay outside ! -_-


Comments

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"

do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline

Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 
They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 
Respect orang Naples kerana baik hati :D