rindu kawan T_T

assalamualaikum dan salam sejahtera,


pernahkah anda berfikir , kenapa kita tak selalu dapat apa yang kita 
HAJATKAN?

tahukah anda , apa sebab kita tak pernah dapat apa yang kita nak?

..........................................................................................................^_^

okay itu hanyalah pembukaan untuk tajuk aku kat atas tu.. kekadang aku sendiri pun tak tahu.. kena buat research sikit.. memang aku tahu kenapa sebab selalunya Allah nak bagi lebih special kepada kita, but, kita ni tak tahu pun.. okay fine... stop about the intro :)

miss them ;')
seriously, miss ALL kawan lama.. and also, rasa menyesal dulu tak buat varsity T_T untuk kenangan terindah di Lokmanian ! ahhhhh! tension aku ! nak gak varsity tu :((

i really miss that ! masa tu tak beli sbb dorang x bgtahu bila kena bayar, sbb tu la tak beli :( too bad ! 

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation