Skip to main content

Suspended Coffee

We start with

"BismillahiRahmaniRahim"



do you know what is the story about "Suspended Coffee" ? let me tell you a story that will make you touching. i read this on Facebook when i am scrolling the timeline


drink a suspended coffee
Apa yang aku faham melalui cerita di facebook tu, aku dapati mereka di Naples sangat baik hati kerana sanggup membayar duit kopi yang tidak mereka minum untuk orang susah yang inginkan minuman panas pada musim sejuk. 

They're so kindhearted! Why Malaysia tak pernah ada? Sebab banyak kes tipu ni ha.. Pengemis pun ada yang menipu miskin.. kang Allah bagi miskin betul-betul baru tahu -.-" 

Respect orang Naples kerana baik hati :D


Comments

Anonymous said…
Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would certainly
benefit from a lot of the information you present here.
Please let me know if this ok with you. Regards!


Feel free to visit my page - www.spurse.org
Anonymous said…
Hey there! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

Feel free to visit my website: top male enhancement supplements
Anonymous said…
What a stuff of un-ambiguіty and pгeservenеѕs of valuable κnowledge гegarding
unexpected feelіngs.

Also νіsit my sіte; stock options training
Anonymous said…
I am not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.

My web page :: ydapunjab.com Additional Info additional reading Check Out ydapunjab.com Check This Out Click at ydapunjab.com Click At this website click for source Click Here Click In this article Click on ydapunjab.com Click On this page Clicking Here Continue Continue Reading Continued Continuing Discover More Discover More Here Extra resources Find Out More Full Article Full Content Full Document Full Guide Full Piece of writing Full Post Full Posting Full Record Full Report Full Review Full Statement Full Survey Full Write-up Get More Info Get More Information Get the facts Go At this site Go Here Going at ydapunjab.com Going At this website Going Here Going in ydapunjab.com Going In this article Going Listed here Going On this page Going On this site Going to ydapunjab.com helpful hints helpful resources Home Page homepage home-page keep reading Learn Additional Learn Additional Here Learn Alot more Learn Alot more Here Learn Even more Learn Even more Here Learn More Learn More Here link linked internet page linked internet site linked resource site linked site linked web page linked web site linked webpage linked website linked web-site Look At This main page more More about the author More Bonuses More Help more helpful hints More hints More Info More Information More Information and facts More inspiring ideas More Material More methods more resources More Signup bonuses More suggestions More Support More Tips next page Ongoing Our site our website please click Read ydapunjab.com Read A great deal more Read A lot more Read Alot more Read Even more Read Far more Read Full Article Read Full Report Read More More On this page Read read on Read Significantly more Read the Full Article Read the Full Content Read the Full Document Read the Full Guide Read the Full Piece of writing Read the Full Post Read the Full Posting Read the Full Report Read the Full Write-up Read This here Here related internet page related resource site Related Site related web page related web site related webpage related website related web-site relevant internet page relevant internet site relevant resource site relevant site relevant web page relevant web site relevant webpage relevant website relevant web-site resource for this article resources similar internet page similar internet site similar resource site similar site similar web page similar web site similar webpage similar website similar web-site simply click ydapunjab.com source source for this article sources supplemental resources This Internet page This Internet site This Resource site This Site This Web page This Web site This Webpage this website This Web-site Visit ydapunjab.com Visit Website web page web site webpage website
Anonymous said…
Alessandra to suitcase tear toms shoes coupon material triple Like are toms sale it suggested michael kors outlet school but toms shoes outlet your tradition are the christian louboutin sale to being own

Yoying Chirping !

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Assalamualaikum,  p/s : ini mimpi sebenar kawan aku pasal arwah yasmin! so jgn nak ubah cerita! UNDERSTAND?! GOOD~
okay, korang percaya mimpi tak? b4 this pun korang mesti ada yg baca TENTANG MIMPI NGERI ARWAH? Ni antara POST ARWAH TTG MIMPI! actually dalam topic kali ni bukan mimpi aku but kawan aku si Adillah *twitter*
Ni perbualann aku dgn dia :
Aku: Adi! aku harap sgt aku mimpi ttg arwah dowh :( Adi: Aku pun...
Keesokan harinya, 
Aku: Adi! Semalam aku mimpi kosong je!! *tetibe nyanyi lgu najwalatif XD* Adi: Aku mimpi pasal arwah kot tadi! Aku: What?!! Kau tipu!!! Adi: Buat apa aku nak tipu? Aku bangun je, masuk bilik air terus menangis kot :( Aku: Citew ahh!! Adi: Ye aku citew laa ni!
Waktu PJ (Rabu)
Aku: Weh! kau janji nak citew something kat aku kan?? Adi: Pasal ape eh? *senyum* Aku: Gedikz ahh kau! pasal mimpi kau dgn arwah ahh! *muka marah* Adi: Ohhhh. Awat tak habaq! Aku: Kau dah janji kan nak citew?! Adi: Kau tak cakap pun? Aku: Enough!! Citew je laaa gedik!!
Cerita dia berm…

Cerita wanita^^

assalamualaikum, hai semua, hari ni saya nak share sikit dan maybe berguna kepada perempuan dan lelaki. tambah info sikitlah kalau tak tahu, kan?
ramai lelaki tak fahami perempuan dengan betul dan lelaki fikir mereka dah lakukan apa yg terbaik tapi sebenarnya tidak. kekadang, perempuan pun tak faham diri dia sendiri.
tahukah anda, perempuan suka menangis senyap-senyap. dia tak suka hebohkan kat orang yg dia tak rapat. kebiasaannya, perempuan suka menangis pada waktu dia bersendirian dan tiada siapa di sekelilingnya. jika perempuan menangis, jangan cuba nak ganggu mereka. biarkan mereka menangis sepuas hati kerana dengan cara itu sahaja yg dapat melegakan dia. menangis dapat membawa keluar kesedihan dia. betulkan?

selain menangis, perempuan juga suka 'buat-buat' happy. ada sesetangah perempuan tak suka tunjuk yg dia sedang sedih dekat orang lain. dia lebih suka pendam dan rasa pedihnya seorang diri. perempuan seperti ini selalu nampak yg dia happy dengan kawan-kawan tetapi tidak…