Hostelku ;)

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

hai semua ! malam ni memang nak share pasal hostel aku pun.. hahaha... hostel aku kat sekolah teknik but now already tukar to Kolej xD kesahhh :P kehidupan budak hostel ni memang sangat colourful dan sungguh penuh dengan drama yang tak diduga langsung... kekadang duduk hostel ni best but sometimes, presure habis kot... aku sumpah benci kawad ! jangan la nak paksa aku masuk kawad bagaiii! u are not the one should force ! XD n lagi satu, aku tak nak pun masuk kadet polis bagai tu... nasib je cikgu guna kuasa veto dia tu ! aku tak KEBULUQ masuk POLIS !!!! aku benci polis since aku masuk SMK ! puihhhh -.-"

okayyyy... now,, aku tak berapa nak cerita benda tak bestt.. ni nak cakap pasal balik hostel for cuti pekerja *hell yeahhh* hahahaha ! yaa,, take a look some pictures that i snap .. just ignore the environment derrr~

just focus kat LUGGAGE PURPLE :P
my locker hujung sekali belah kiri and kat bawah.. besides that our sangkut baju stuff...
sebelah katil aku ialah katil kosong untuk aku pulun letak barang xD
my jiran punya katil.. tak berapa nak elok XD
itulah gambar hostel aku... aku duduk kat PULAU DATAI dorm 1 bersama dengan perangai kekawan yang tak pernah diduga... hahaha... seriously, budak dorm 1 cool ! just for first intake k ! not the new incomer -.-" (please terasa !) *evil laugh*

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation