SHOCK! #3

Assalamualaikum,

hari ni mmg semua penuh dengan kejutan buat aku ! tadi masa nak g Baron, taxi touching dgn aku then booking silap.. pastu kes ni pulak ... what a shock!

tak sangka yang 2 orang guru yang kena masuk hospital tu cikgu Ng (yang ajar aku Akaun) and also cikgu Sabrina (my cikgu sivik) :( kesiannnn ! kalau boleh nak je visit dorang Hospital Ampang tu :( hmmm cikgu Ng baru je lepas buat operation kat bahagian kaki,, kesiannn :( nak balikk KL !!!! T_T cikgu, be tough!! :'(

aku bukan risau pasal cikgu je, but semua kekawan kat sekolah tu haaa.. ada yang kena tahan kat wad ... okay aku memang sah tak boleh pergi ! harap semua orang sihat macam biasa... if Allah wills.. pasti ada hikmah tu... now my school famous as 'A Explosion Chemical School" hahaha! k tak lawak sebenarnya sbb aku tak de time tu.. good job! time aku pindah baru la nak buang asid bagai ! nyampahhhh

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation