SHOCK!

ASSALAMUALAIKUM,


okayy, actually memang nak post something,, but tetiba terbukak blog kawan kat sekolah lama. yang itu paling aku shock masa dia cerita yang mak ike dah takde... T_T aku tak tahu mcm mana feeling ike sekarang.. walaupun aku tak kenal langsung mak dia, but still kalau IBU yang meninggal, siapa yang tak feeling sedihkan? hmmm...


semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.. aku tak dapat bayangkan kalau orang yang aku kenal , pergi dulu dari aku.... *thinking how the feeling is*

AL FATIHAH...

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation