Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Kenangan Yang Terindah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
aku tak sangka langsung, perkara yang aku tak ingin pun berlaku tetiba sahaja berlaku.. 1/7/2013 bersamaan hari Isnin.. balik je sekolah aku terus mandi kerana terasa badan ini tidak selesa... selesai sahaja mandi, aku check fon dan aku mengharap text dari someone tak sangka text itu bukan dari orang yang aku expect tetapi dari orang yang aku langsung tak sangka akan send sms tu ke aku... dialah EX kak angkat aku... dia text aku untuk buat haluan sendiri... so, senang cerita dia dah tak nak aku ada hubungan apa-apa pun...
kat sekolah hari tu, aku selalu cakap, aku tak ada akak.. but the fact, aku cakap benda tu sebab aku memang tak ada akak betul.. and aku just ada akak angkat (masa tu) and lagi satu aku tak nak kawan aku tahu yang aku ada akak angkat senior yang ramai orang tak suka... aku actually bukan nak cari gaduh pun dengan senior. SERIOUS TALK !
30/6/2013 bersamaan hari Ahad : ada sedikit salah faham telah berlaku antara Katering dan Seni …

Yoying Chirping !