Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

CHOICES??

Do we have any choice?

Yes. We do have that choice.
But..... It is so complicated!
Assalamualaikum,
well hello there... now in dorm with my friends who already sleep while only me still awake.. oh crap ! now i think about horror stuff -.-" annoying moment yo... esok, is my outing week.. actually it was minggu balik kampung but for me yang rumah jauh kenalah tinggal kat asrama. so, me will outing and i dunno la.. no food for sure -.-" banyak sangat dah makanan aku... HEHEHEHE
Okay!
Tonight in dilemma, i dunno if i am wrong or what... my mood just fine in the evening because of someone.. when night menjelma (cehhh) aku try nak baik dengan sorang budak ni.. suddenly dia buat shit dengan aku.. so me? doing the same damn thing la kan ! -.-" kau jangan fikir kau tu bagus sangat ah derr.. ohh please ! kau tu gedix je lebih ! tungguhlah kalau semua orang dah tahu perangai sebenar kau !
Itu my first story... Next, yaa suddenly tak rasa bersalah dah xD k byeeee nak sambung buat …

Let it happen

manusia zaman sekarang perlukan kejutan.. kekadang benda tu biarkan kita sendiri pun tak tahu.. bagi kita, semua yang berlaku pasti ada hikmah.. kan? aku sendiri pun alami benda yang sama.. benda yang kekadang aku nak elakkan, masih terjadi.. memang aku ni cuai.. aku tak reti nak jaga hati orang. aku tak reti nak sayang orang. semua salah aku. aku faham tu. cukup meghukum aku.. aku tak sanggup...
kenapa mesti kita berpisah? wahai si lelaki... semasa kita bersama, kau janji padaku agar kau sentiasa bersama ku.. namun, semua itu tinggal janji manis mu sahaja.. di manakah mu ketika waktu ku sangat memerlukan mu? adakah hati mu telah dimiliki oleh orang lain? habis aku ni macam mana? aku sedar aku tak secantik perempuan yang kau idamkan.. tapi dulu kau ada kata yang aku cantik di mata kau.. kini? semua telah berubah.....
takdir menentukan segalanya.. semua orang dah grow up.. dulu perangai macam budak- budak lagi.. now? not anymore... diri kita sendiri yang kenal dan tahu siapa sebenarnya d…

Ramadhan at hostel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,FRIENDSHIP? apa tu? kawan? hahaha… so, masuk tahun ni baru aku tahu apa erti kawan yang sebenar… benda ni tak pernah aku alami since aku stay kat hostel.. semua berubah dengan sekelip mata… now i am different… im changed !

itu dorm aku… nama diberi : Sky Blue 1 :D excited sangat dengan dorm ni… walaupun kekadang ada pahit manis yang berlaku… itu normal dalam kehidupan hostel.. kan? mana ada dorm yang tak gaduh… cuba tanya senior pun, sure ada yang gaduh gak… tak kira ah.. mesti ada pergaduhan di setiap dorm… ada gak yg gaduh dengan dorm lain and also gaduh dengan senior. ITU NORMAL ! :D

time bulan Ramadhan ni, banyak sangat benda yang berlaku… benda tu semua memang tak diduga sangat… mejoriti masalah dengan kawan.. hahaha… kekadang my tears hampir nak jatuh but still aku tak boleh… just mata penuh dengan air mata yang tak reti nak jatuh.. kekadang kalau kita tak tahan sangat barulah kita menangis kan? that’s mean, i still can handle it.. …

Yoying Chirping !