CHOICES??

Do we have any choice?

Yes. We do have that choice.

But..... It is so complicated!

Assalamualaikum,


well hello there... now in dorm with my friends who already sleep while only me still awake.. oh crap ! now i think about horror stuff -.-" annoying moment yo... esok, is my outing week.. actually it was minggu balik kampung but for me yang rumah jauh kenalah tinggal kat asrama. so, me will outing and i dunno la.. no food for sure -.-" banyak sangat dah makanan aku... HEHEHEHE

Okay!

Tonight in dilemma, i dunno if i am wrong or what... my mood just fine in the evening because of someone.. when night menjelma (cehhh) aku try nak baik dengan sorang budak ni.. suddenly dia buat shit dengan aku.. so me? doing the same damn thing la kan ! -.-" kau jangan fikir kau tu bagus sangat ah derr.. ohh please ! kau tu gedix je lebih ! tungguhlah kalau semua orang dah tahu perangai sebenar kau !

Itu my first story... Next, yaa suddenly tak rasa bersalah dah xD k byeeee nak sambung buat assignment xD daaaa!~

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation