Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

Piece of Heaven?

Assalamualaikum and hello!
okay.. today.. rasa macam tak berapa nak betul .. why? awal pagi lagi dah kena marah dengan mak su xD hahaha! mana nak tahu yg shower room tu dia nak masuk after that xD dia kata , dia dah cakap kat mak lang jaga shower room tu but ya.. aku mana ada dapat alert -.-" peninggg...
after that, masuk je dorm dah rasa malas nak breakfast but suddenly mai ajak g makan.. eh macam done je kan? xD dah turun dm and macam apa je perangai.. dorang baru je nak masak -.-" huh?? menunggu dengan penuh kesabaran ... bila makanan dah serve, semua orang serbu macam zombie hidup xD after eat, naik blok again cuz warden nak check room xD hahaha bilik kami sentiasa kemas ! (kata lawannya) 
*skip the story*
now, dalam kelas pukul 11.57 am pelajar tahun 1 KV pelancongan entah buat amenda... kena exam but still wat lekkk je xD including me yo ... so? tak elok study banyak sangat nanti stress .. rugi kot... oh ye.. tadi ada test MTI ... soalan dia? not bad.. tough enough ok…

What A dayyy

Assalamualaikum and holla ! WHAT A DAYYYY KAN?  Such as a nice day on 4.9.2013 Wednesday... ada jamuan raya at GMC!! actually memang awesome ! ada snap some gambar .. guna camera kawan je.. mana nak ada camera dah tak bawak ann.. so ya.. malas nak cakap banyakkk.. jamuan raya yang tak berapa nak happening sangat sebab time ni ada pergaduhan sikit.. gedik ah aku *keruk kepala*



bagi aku.. hari tu memang best sebab ada kawan yg sudi menemani aku and also aku ada gak snap dengan orang yg aku sayang and aku tak nak kehilangan mereka ya Allah :') tolonglah kuatkan semangatku agar aku mampu menempuh segala dugaan yg kau berikan ya Allah... Amin.....

They say what???

Assalamualaikum and hello, So, hi there... lama dah tak post kat blog nih and speanjang aku dekat asrama aku belajar a lot weh.. pasal kekawan and family... and ada juga pasal cikgu yg benda ni mungkin nanti aku cerita... yang paling obvious pasal kawan.. hmmm kawan?
aku merasakan ramai manusia dah berubah dan manusia itu ialah kekawan aku.. semalam sebelum tidur, aku ada meluahkan perasaan dekat jiran katil aku.. cara conversation ni terjadi sejak ada hari tu .. hari tu takyah nak cerita ah ... then, aku ada terasa dengan dia sebab something.. yes aku pendam sampailah semalam dia suruh aku mengaku and cakap je depan dia... so, aku pun cakap je la kan? malam tu dah naik dorm suddenly dia tegur aku "weh sab, kau marah kat aku lagi ke?" *suara slow macam nak pujuk* aku diam je.. tak jawab sebab mungkin hati aku still panas sebab dia... then dia bersuara lagi "sab.. aku minta maaflah.. aku bukan sengaja pasal towel tu.. aku nak gurau dengan kau je pun.. dah lama tak gurau…

Yoying Chirping !