Piece of Heaven?

Assalamualaikum and hello!


okay.. today.. rasa macam tak berapa nak betul .. why? awal pagi lagi dah kena marah dengan mak su xD hahaha! mana nak tahu yg shower room tu dia nak masuk after that xD dia kata , dia dah cakap kat mak lang jaga shower room tu but ya.. aku mana ada dapat alert -.-" peninggg...

after that, masuk je dorm dah rasa malas nak breakfast but suddenly mai ajak g makan.. eh macam done je kan? xD dah turun dm and macam apa je perangai.. dorang baru je nak masak -.-" huh?? menunggu dengan penuh kesabaran ... bila makanan dah serve, semua orang serbu macam zombie hidup xD after eat, naik blok again cuz warden nak check room xD hahaha bilik kami sentiasa kemas ! (kata lawannya) 

*skip the story*

now, dalam kelas pukul 11.57 am pelajar tahun 1 KV pelancongan entah buat amenda... kena exam but still wat lekkk je xD including me yo ... so? tak elok study banyak sangat nanti stress .. rugi kot... oh ye.. tadi ada test MTI ... soalan dia? not bad.. tough enough okay...

cikgu Azah best gila.. suruh student buat kerja and the rest boleh buat kerja sendiri... ada budak lelaki yg kena cuci kolam and guess what... dorang ngelat xD hahahaha ! ada gak yg kena buat kerja lain but ya ... hahaha semua pakat malas nak buat kerja kalau dah ada free time, semua pakat nak online an? ingat senang ke nak dapat on9 kat hostel?? xD cikgu kena faham an?

by the way , cikgu AZAH so adorable !!!!!

*what the fish*

aku and dia just kawan.... get it?? kesian k.. but yg kelakarnya kan, lelaki tu have NO RESPOND ! nak kenal tak siapa tu my friend?? hahaha mungkin tak kot ... *krik krik krik* what the.. bunyi cengkerik xD

aku geram dengan sesetengah kawan dalam kelas ... not all.. antaranya ialah *tuttttttt* agaknya? ok.. biar aku describe perangai that person !

Certain Lelaki :
  • dia tu pulun ....
  • bajet handsome
  • so picky
  • tak mesra
  • bajet bagus
  • ingat dia perfect kot
senang cerita kan,, aku meluat dengan perangai kau xD

Certain Perempuan :
  • keras kepala
  • perangai gedix
  • bising dalam kelas
  • suka copy paste kerja orang
  • suka pinjam barang
  • suka minta "weh nak air sikit"
  • suka perli padat + pedas!
  • annoying 
  • suka menggedik dgn certain lelaki
actually, hmmm maybe they're not perfect.. oh yeah NOBODY IS PERFECT !

but kan... walaupun kita orang ni semua suka describe orang but kita orang satu kelas ada 1 benda yg kita orang boleh join sekaki... guess what.. senior !!!! hahahaha ! i dunno since when kan masalah ni berlaku xD

apa salah junior plc ni ha? OMG ! what is ur prob ah senior?? tak puas hati meh face to face la.. or maybe can just WALK IN ... kan? hahaha jangan nak perli and cakap kuat- kuat gaya macam nak malukan orang je... suruh cakap depan semua diam ... like what ahh kan?? memang suka pun duk perli memerli ni... anyway, orang yg ego ni sometimes kena rendahkan sikit ... oh gosh ! i hate u mush la :(((

ego ni apa??
something like orang yg tak nak mengalah or maybe dia always nak win ? xD hahaha search wikipedia maybe...

apa je la budak dalam kelas ni buat ... duk gelak apa je ?? *blurr*

BYEEEE

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation