Ranking

dah biasa dah.. sometimes, ranking kita kat atas.. and kekadang kat bawah.. tak selamanya kita akan ada kat atas.. bila dikaji balik, dah lumrah orang zaman sekarang nak jadi feymez.. but tak tahu la kenapa.. mungkin jadi feymez tu boleh puaskan hati dorg... and mungkin gak dorg ni nak dikenali oleh ramai org.. ya i think so la kan...

post kali ni so simple and tak terlalu berat untuk otak thinking... kalau suka nak jd hotstuff silakan~ ;))

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation