Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Semakin sikit

Assalamualaikum, yes. semakin hari... semakin sikit. apa yang sikit??
post kat blog ni ha.
bukan tak nak post sebenarnya... cuma, kekadang tu tak ada masa (alasan) . kekadang busy dengan real life sampai lupa nak update blog.
so, here. i'm going to tell you reasons. okay.
kalau korang selalu baca blog aku, korang mesti tahu aku ni budak asrama. bukan budak sekolah harian dah. kalau nak update blog, aku mesti kena tunggu minggu balik kampung yang panjang (holiday) itu masalahnya. Bukan tak nak update cuma aku lebih pentingkan benda lain dari blog. aku pun tak sedar benda apa...
Well, memang aku tengok perubahan ketara sikit this year... Baru aku sedar ada beberapa bulan yang aku tak letak entry langsung. korang kena faham, cuti panjang bukan setiap bulan. betul tak? Kalau saya tulis entry bukan time cuti tu memang kira nasib je tu. But, sedihnya memang buat masa ni (tahun 2014) tak sempat nak update time sekolah. dengan laptop tak boleh bawak.. mengapakah aku pun tak tahu..
ada ka…

Yoying Chirping !