Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2016

Study Trip Langkawi

Assalamualaikum,

Hai there... Hahaha (Manglish) so, now in the flight (while typing) its kinda rare to update about flight and i don't know why... But i think, last update about flight in 2013 (masa tahun 1)

Semua flight nak pergi Langkawi aku dah try.. Tapi rayani air still in my bucket list.. Tak dapat nak fulfill lagi sebab masa yang tak berapa nak kena xD


Lawa tak? (But spoil sebab cermin kotor) hahahaha... Aku duduk seat 19f (last sekali) and tak best sebab takleh nak sandar. Huhhh spoil laaa -_-

And ramai cakap pramugari fireflyz tak lawa... But really look is matter? You just need a friendly flight attendant ...


Yaaa... I need to take a nap. Bye ~
posted from Bloggeroid

Live it √

Its been a while. Lama dah tak update blog. Rasa macam nak update guna lappy, but tak terasa nak typing pape. Rasa macam takde feeling. Takde ilham etc~

So, can i say like almost another 7 months i guess (not pro math) okay la just roughly... And then i will be leaving Langkawi forever (kot)... Study kat sana memang best. Dengan kekawan Kedah (mostly Utara) mmg jenis sempoi and cakap pedas but kekadang funny. I gonna miss them! ❤

When talk about friends, aku malas nak cakap banyak. If you want to be my friend, just be my friend. Stay or leave. I will never force it. But kena ingat, i won't easily forgetting people but once aku dah lupakan, yes! Memang akan lupa terus. And all the memories and stuff~

Masa cuti ni banyak sangat benda yang make me upset, sad, mad, insane and more! The most makes me sad, my dad sick ): if ayah sakit, i will falling sick too! Itu yang aku lemah.. Suddenly pening kepala and lain² (malas nak mention) dia macam connected in blood la kot (anak ayah) so, i…

Yoying Chirping !