Exam week!

Assalamualaikum n HELLO!

So far exam ni kinda funny sebab baru amali... And suddenly memang terasa mcm stress + pressure exam ! Hahahaha....

So minggu ni yang dah lepas amali cikgu leha, cikgu zieana and arab lisan.. Yg bestnya nak kena jadi setiausahq mengetu masa waktu amali cikgu Zieana... Mak aihh ! Aku aspect jadual ke apa.. At last ?! Memang sukar digambarkan. Nasib baik ada gak aku tolong buat aritu.

Wtv. Malas nak cakap pasal exam sebab aku rasa sekarang ni nak kena fikir pasal diri sendiri. Tekanan yg dirasai skg ni sangat teruk. Hmmm.. I feel like something is happening soon....

Never lend your help unless they ask for it.

Presentation yang membosankan dengan penyelia tak dengar apa yg kita terangkan. But dorang sembang antara mereka so that student will follow the flow~ and tak nak lari tajuk. Katanyaaaaa ❤

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation