Broke.

Just one chat from someone, made me sad as f.ck! Why?! Kenapa masa aku on the way nak tengok movie lau send chat? Aku tak marah if nak tegur. Just benda yg aku tak buat kau nak tegur? Macam nak salahkan semua kat aku.

Jahat sangat ke? Aku balik paling lewat pun tu pun dua kali. Sebab apa? Ada hal! First, sebab aku lapar tgh malam. So aku ajak gojez teman makan. Balik dlm 1 am. Next and the last plg lewat dalam pukul 1.40am i think. Sbb apa? Sebab aku teman org siapkan kerja! Aku yg teman. So apa masalah? Bukan aku buat benda jahat!

Tak pernah lagi aku keluar dengan lelaki masa belajar sini. Kalau keluar pun mesti jumpa kat tempat tu. Apa???!!!! Aku ni jahat sangat ke?

"well now you are so sensitive"

Aku memang jenis cepat terasa. Seriously. Aku just jaga hati orang supaya dorang tak nampak flaws aku. Aku sanggup broke sebab aku tak nak orang tahu perangai sebenar aku. If aku tunjuk perangai sebenar, aku pasti takde sorang pun nak kawam dengan orang kejam macam aku. YES! AKU KEJAM! AND I MEAN IT!!!!

Nobody and never orang faham pasal masalah aku. And aku bukan jenis suka share. I hate to see their reactions. I just can't accept it. They seems like "i don't care!!" I know. Siapa nak care pasal masalah orang lain. Kan?

Malam ni serious aku patah hati sesangat. Aku harap aku boleh hilangkan semua kenangan kat sini. Sakit der tinggal sini dengan manusia yg sangat kejam.

"manusia tak kejam but mereka yg buatkan diri mereka kejam"

Yah i know. I just need to calm myself. Malam ni serious aku rasa tkde mood langsung! Langsung hilang mood aku. Aku harap balik KL ni aku akan ok sikit. Aku stress. Stress yang teramat. Kau takde masa aku perlukan seseorang. Dulu aku ada masa kau susah, and now? Kau hilang. Gelak ketawa dengan kekawan kau yg takde masa kau perlukan. K fine. I can stay with that.

Just tonight. I'm totally broke. Broke af! Broke and broke!!!!!! )):

:(

):

T.T

.

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation