Final Sem at KV Langkawi

Assalamualaikum,


SERIOUS TALK I'M STRESS!

bukan apa sebab final sem dah ni... perasaan dah jadi macam happy dan sedih...

sebab happy
  • dapat sijil
  • takyah hadap buku
  • benda takleh buat masa study dah boleh buat
  • enjoy life
sebab sedih
  • kawan
  • kawan
  • lifeless
  • gelak ketawa
  • memories yg funny
kenapaaaaa.... masa dulu mcm nak cepat- cepat habiskan study but now im feel so sad...

ada orang cakap, 
"Setiap pertemuan ada perpisahan."

kalau perpisahan yang hakiki?

they can say, maybe god want to replace someone who is better than the old one.
but,
masih tak dapat nak ubah kenangan yang pernah kita lalui bersama. rindu tak terhingga.

bohong la kalau aku cakap, orang yang aku rapat sekarang ni dah takde dalam ingatan aku.
sebab,
kekadang mesti teringat moment bersama tu.

suddenly je dia popped out! semua masih segar di ingatan. my gosh!

paling rindu masa zaman jadi budak kecik.. yang tak tahu apa but just reti nak mintak je. kalau tak dapat menangis... nasib baiklah mama dulu sangat garang -.-"

even ayah aku yang askar pun lagi soft heart than my mom (lol)

my childhood like the others.
ada happy.
ada sedih.

macam pusingan roda. kita tak selalunya berada di atas. sebab tu la jangan kita sesekali lupa kepada siapa yang mencipta kita (:

_______

only 2 and a half month left...

tak lama lagi semua orang akan slow-slow buat haluan sendiri.

makin lama, makin jarang nak chat.
kalau chat PM pun dah jarang,
apakan pula masuk group chat.
LAGI KRIK KRIK KRIK~

banyak sangat kenangan kat KV Langkawi.
yang baik.
buruk.
pahit.
manis.

but,
aku takkan pernah lupa.
lol

______

ok bye.

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation