Reason blogging...

Nowadays, people rarely guna blog sebagai medium bacaan. For me, i have my own reason why I'm still using this blog.

  1. gunakan sebagai isi masa lapang
  2. just share my thoughts
  3. simpanan untuk future
well, dah lama sgt blogging.. since 2012 kot... tak ingat... masa form 3 gile korea and i dunno why... i dunno if kids nowadays still suka menaip macam ni or just love to hang out and take some selfie and pose nicely. hahahaha... not sure which one.

before masuk asrama, i do love blogging... sampai cari apps blogger dalam BB World.. time tu mana popular lagi android... time tu rasanya masih zaman Blackberry dengan Apple. memang fight but i can see that masa tu semua orang "weh nak bb pin"... itu la special Blackberry

furthermore, i love the keypad. mudah untuk typing panjang- panjang... nak pulak masa tu twitter tengah famous. so, semua orang laju je nak jadi twt famous. but dulu dorg jadi twit famous sebab twit dorg best. tp, sekarang...

nak jadi hot, kau kena buat something yg memalukan diri sendiri contoh mcm kutuk org... maybe la kan... i dunno sebab i never be twit famous. hahahaha.. nahh i'm good~

masa zaman blackberry slowly to fade out, i think iphone baru je keluarkan iphone baru.. iphone 4s or 5 tah tak ingat. hahahaha but its really a big deal... makin nak membesar, makin fikir macam- macam. i hate it. best je jadi budak sekolah... just stress sebab nak exam. exam. exam dan exam lagi...

growing up sucks. yeah

now i know why all my older sister didn't want to grow up. its sick duh.. realllyyyy!
membesar jadi manusia yg berguna untuk family itu susah.
ekonomi sekarang gawat.
ramai je orang takde kerja.
hmmmm

belajar sampai phd but at last? stuck kat rumah and doing nothing. unless you have a plan what to do.

jujur... 
i hate grow up.
that's it.
bye.

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation