#Stupid the most.

NEVER ARGUE WITH THE STUPID PEOPLE!

My own experience,
Its really annoying to pick a fight with stupid people!

Why???
sebab dorang argue tanpa fikir the logic part. and main bantai je!

Sometimes,
benda tak masuk akal and mmg sah salah dia pun, tetap dia nak menafikan.

and bila dah OTW nak kalah argue,
they will never stop asking 'kenapa... asal... etc'
senang cerita tak nak mengalah ah.

at the end, kau sendiri yang give up and tak nak cakap pape. speechless.

............

Orang macam ni tersangatlah annoying and i don't know why i'm easily give up on them. but now i know the reason.

  • u will lose
  • still kalah
  • takde chance nak betulkan logik
  • kalah and kalah
kadang- kadang kita kena give up atas apa yang kita dah penat buat. kalau dah memang benda tu tak bagi apa- apa faedah, better give up kan? why not~

well, give up tu ada banyak cara and reason. stop judging derrr~

makin hari- makin malas nak menaip. haihhhh! i misss the old me,.... k bye

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation