Growing up sucks

Ya so sucks growing up. Rasa macam dah mula rindu masa zaman sekolah rendah. Bawa beg besar. Tulisan besar. Buku besar. Guru besar. Eh? Rindu semualah... Even my school also besar. Ya i must say, bohonglah kalau aku cakap masa kecik2 tak pernah teringin nak kerja and ada duit sendiri. So takyah nak serabut takde duit. But actually sekolah lagi best. Fikir belajar and score final. Kalau tak dpt score still jadi manusia. Bukak business contohnya la.

So now I'm already 19 and a few weeks nanti nak masuk dah 20. Maybe jodoh tu dah ada but tunggu masa nak on wedding je. Plan hotel maybe. HAHAHAHAHAHA!

SO YA. Even dah 19 aku masih takley berpisah dari family especially mama. Haih aku boleh nangis masa kat office tadi! Nasib baik laaa akak tu okay. Damn malu !

My mind is so complicated but if u ask to do something, i can do it but must teach how to do it. I'm so lembab kalau tak tahu pape. Hahahahaha! Kan aku ckp aku lembab... So ya it is me. I miss her so much la... 2 weeks is so lama i must say.

I hope one day i can do my own business and be a super kind boss. No need to scold workers and just happy working ! ;))

Okay that's all for today. I gtg. Kinda pening kepala. K bye
posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation