Straws pt.2

29/12 bersamaan hari Khamis. I'm so happy because ada group arrival so takyah nak busy kat kaunter reception. And its really full house sbb 187 room sold. Damn a lot yaaa ! Hehehe.

Ingatkan boleh ah balik awal but tak sbb busy sgt. Mana tak busy ye, dgn guest yg inhouse and nak check in lagi. Ramai weh serious ah! Hahahahahaha.


The best new collegue that i ever have! Ya keje kat hotel kenal habis semua org except for the office part. Tah la I'm not sure why I'm not really like the people who are so berlagak like they have everything.

So, dia ni course culinary arts and she made this delicious strawberry cake. Yummy. Actually, dia nak bagi coklat but tak jadi sbb dia dah bagi kat org lain. Then, terjumpa balik dia before dia balik kerja. Dia kata tak nak bg strawberry sbb sedap. Tapi sbb dah janji nak bagi, so ya dia bagi gak hehehe... Ya mmg sedap ;) untung dpt member pro masak ni HAHAHAHAHAHA!

My report dah 3 hari tak buat. I'm so lazy duh. Hm

Kahbye
posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation