Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2017

Terkenangkan kenang-kenangan

Bila dah nak habis study, terasa nak buang semua barang belajar dulu. And suddenly i miss masa zaman belajar. Fikir belajar je. Tak payah nak cari duit and fikir masalah untuk soalan pelik dalam paper.

Ada juga barang yg rasa sayang nk buang but i have to. (Sebab dah takde tempat nak letak barang) **sorry kalau gambar besar gedabak. Well update use fon je.


In this jar ada semua jenis tiket masa 2015. Its a lot and banyak sangat memory yang best. And always vacation and ada misunderstood dengan kawan rapat. Well nanti akan tinggal kenangan sebab semua dah growing up including me. Sometimes, we have to accept the changes for our own good.


Buku Pra Praktikal ! Kau ada ? I still have this till i already throw them in the rubbish can. Benda yang baik tak semestinya kita kena simpan. So buang je. Mana tahu ada kebaikan n faedah. Contoh, boleh jimatkan ruang di rumah.

Macam mana nak cakap. Terlalu banyak kenangan and semua gambar tak pernah buang. Kalau nak buang pun, kne pastikan ada soft …

type..less

So in this entry, i will try to use this new template by google. Well maybe is not really that "new". Just I'm the one who not up to date with this stuff. f.ck ya.

Since when i also not sure, i feel very lazy and clueless with my life. I'm really annoying with myself. Something about my weakness i just figure it out and now it have be my problems. SHAME !HARD to accept new environmentFAT n FATLOW confident levelBAD appearance so ya. maybe that's just my worst fear after all.

aku memang tak reti nak focus dalam satu benda. ada je benda lain nak buat gak. banyak ambition pun susah. takde ambition merana gua >.< apa yang aku nak buat dalam life aku sendiri also dunno. apakah fungsinya kehidupan aku ini? bongok sab.

maybe aku kje part time je la. cari pengalaman. ye la kan skg ni semua orang nak "pengalaman kerja" lebih 10 tahun ++ jadah dia... hahahahahahaha

but i know i'm such as l.se.r

Yoying Chirping !