Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

Delete Conversation

Aku sedar sesuatu yang selama ni aku tak sedar. Dan aku dapat rasakan benda ni yang selalu menghantui diriku ini.
PAST masih hidup pada zaman yang dah lepas
kenapa? sebab aku jenis susah delete kenangan sebagai contoh chat orang. itu yang paling aku ingat. even, kalau kat mesej 'sms' sekalipun memang aku akan screenshot then save dalam lappy.

Tapi, ada baik buruk dia.
Baik : Aku boleh teringat balik zaman dulu, apa yang berlaku masa tu. Mesti benda tu kelakar dan penting sebab tu la aku sanggup screenshot.
Buruk : Kalau benda tu dah tak berlaku pada masa sekarang. Kau teringin sangat "seseorang" yang selalu ada dengan untuk sentiasa ada dengan kau. Tapi malangnya, semua tu dah berlalu.

Jadi, aku ambil keputusan yang sangat berat iaitu delete semua chat yang dah tak berkaitan dengan diri aku dan mereka. Kalau dulu, nak beli or tukar telefon baru sangatlah susah sebab sayangkan chat yang ada kat whatsapp tu ha. Kalau wechat takpe la sebab memang jenis simpan data chatting…

Heavy

I don’t like my mind right now Stacking up problems that are so unnecessary Wish that I could slow things down I wanna let go but there’s comfort in the panic And I drive myself crazy Thinking everything's about me Yeah, I drive myself crazy 'Cause I can’t escape the gravity
I'm holding on Why is everything so heavy? Holding on So much more than I can carry I keep dragging around what's bringing me down If I just let go, I'd be set free Holding on Why is everything so heavy?
Entah kenapa aku rasa situasi aku mcm ni skg. Not about suicide but to stay onn the same thing is hard. Susah sangat.

So ya now i can see that I'm deeply in love with someone. I will keep it silent. Haih.

"I drive myself crazy keep on thinking about me."


Well takde la bercinta sangat sebab aku takut untuk disakiti. Banyak kali. Serik tapi bila dah tersuka dah dapat jadi lain pulak. Takutnya bercinta. I hope i can hold it.

My future?
Kerja is my matters. I need to find a job. At le…

Yoying Chirping !