No Surname/ Family

Hey everybody!

I'm gonna share with you all some issues that happen on me :)

Do u ever book and the passport only have one name? No family or surname at all. What u gonna do? Yeah u can put the name twice on both box. Which is one on your first name and second on your family name. It shouldn't be any problem.

Middle name is an optional so don't worry ya

Pernah tak korang hadapi masalah di mana dalam passport ada satu nama je. Takde nama family cuma ada nama sendiri je? Korang nak booking kan untuk orang lain pun jadi issue kan. Korang boleh je book dan masukkan nama dia dua kali untuk kedua- kedua kotak nama yang ada. (Middle name tak perlu la nak masukkan) 

Middle name optional ye sayang 

Live chat queue

Untuk menyakinkan anda semua, saya pun pergi la live chat air asia but tengok la queuing number dia! dan kalau awak semua perasan waktu pukul berapa dan pengakhiran dia pukul berapa. Sangat lama sampaikan flight aku nak booking tu terus naik harga kepada RM900++

Untuk masuk ke live chat ni bukan senang ye :) Saya cuba masuk live chat ni lebih kurang 3 kali sebab always kena denied je HAHAHAHA



Okay perhatikan masa ye awak~


Almost 1 jam ! HAHAHA! See betapa lamanya saya tunggu...

Well, nah bukti dia korang takyah la bersusah payah nak tanya air asia pasal hal yang sama. Kesian orang lain yang queue up nak tanya soalan yang lagi penting hahaha





Puas hati? Ada apa- apa musykil ke? Silalah drop komen di bawah. Insya Allah saya akan cuba reply or cari kat social site saya yang lain kalau nak fast respond ye!

p/s: Klik on the picture to enlarge


Thanksssss

Comments

Popular posts from this blog

Mimpi: Arwah Yasmin

Underground

Delete Conversation